Theodor Paleologu: «Robertei Anastase i se spune ”pisi” în Parlament»

Ultima actualizare:

    Roberta Anastase
Roberta Anastase

Şi demnitarii au un limbaj mai puţin colocvial, iar mărturie stă faptul că Robertei Anastase i se spune "pisi" în Parlament, lucru relatat de democrat-liberalul Theodor Paleologu la România TV.

Marţi seara, în cadrul emisiunii "Ultima Oră", deputatul PDL Theodor Paleologu a făcut o destăinuire interesantă: colegii săi din Parlament i se adresează Robertei Anastase, cel de-al treilea om în stat, cu apelativul "pisi".

Deşi n-a dezvăluit identitatea celui care folosește această adresare, Paleologu a dat câteva indicii. Demnitarul în cauză are următoarele "semnalmente": este profesor universitar, chiar decan al unei facultăți, și membru al Parlamentului român. "După aia, prin eliminare, poate aflați despre cine este vorba", a spus Paleologu.

Invitații lui Striblea au ținut să accentueze că un asemenea apelativ atribuit celui de-al treilea om în stat este un lucru nepermis. Totuși, aceștia au căzut de acord că fenomenul se perpetuează tocmai pentru că Anastase le permite colegilor acest lucru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net