Testul simplu de făcut acasă, care ar putea indica îmbolnăvirea cu coronavirus

Ultima actualizare:

    Specialiștii din Taiwan ne recomandă ca dimineața să tragem aer în piept și să ne ținem respirația pentru 10 secundeFoto: Shutterstock
Specialiștii din Taiwan ne recomandă ca dimineața să tragem aer în piept și să ne ținem respirația pentru 10 secundeFoto: Shutterstock

Nu orice român care are simpotome de răceală și gripă poate fi testat de coronavirus. Deocamdată, în vizorul medicilor infecționiști sunt persoanele care s-au întos din Italia și din alte state cu focare ori au intrat în contact direct cu cei declarați deja pozitv. Experții din Taiwan spun însă că boala COVID-19 atacă plămâni, astfel că există un test simplu pe care-l puteți face acasă.

Noul coronavirus nu prezentă semne de infecție timp de mai multe zile. Ultimele informații spun că perioada de incubație poate fi de până la 20 de zile înainte ca simptomele COVID-19 să devină vizibile.

Când o persoană are febră și /sau tuse și merge la spital, plămânii sunt de obicei 50% fibroși și este destul de târziu!

Testul se face dimineața

Experții din Taiwan oferă un simplu test, pe care-l puteți face în fiecare dimineață: respirați adânc și țineți-vă respirația mai mult de 10 secunde.

Dacă finalizați cu succes examenul fără tuse, fără disconfort, fără plombă sau etanșeitate etc, va arăta că nu există fibroză în plămâni, ceea ce înseamnă că nu aveți nici o infecție.

Testul se face în fiecare dimineață într-un mediu cu aer curat. În plus, specialiștii vă sfătuiesc să luați câteva înghițituri de apă cel puțin la fiecare 15 minute.

Chiar dacă virusul vă intră în gură, apa potabilă sau alte lichide îl curg prin esofag în stomac. Odată ajuns acolo, acidul stomacal ucide virusul.

Dacă nu beți suficientă apă în mod regulat, virusul vă poate intra în trahee și plămâni. Și nu uitați! Spălați-vă des foarte bine pe mâini și nu vă atingeți fața.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net