Teste pentru stewardese – Care sunt principalele probe

Ultima actualizare:

    Teste pentru stewardesefoto: teotrandafir.ro
Teste pentru stewardesefoto: teotrandafir.ro

Am selectat pentru voi două tipuri de teste pentru stewardese, de la două companii importante aeriene, pentru a înțelege la ce stres și de ce tip de interviu trebuie să treacă cele care doresc să se angajeze ca însoțitoare de bord.

Dacă erați curioși ce presupune angajarea ca însoțitoare de bord la o companie aeriană, vă prezentăm două tipuri de teste pentru stewardese, aplicate la două companii aeriene diferite. Una low-cost, iar cealaltă este de top mondial.

Diferențele între teste pentru stewardese la companii aeriene diferite se aseamănă foarte mult. Practic, singurele cerințe care diferă fiind cele de aspect fizic, în rest sunt aplicate aceleași teste pentru stewardese.

Teste pentru stewardese la o companie low-cost

În continuare, vă prezentăm pe scurt ce teste pentru stewardese se dau la angajarea într-o companie aeriană. Dacă ați corespuns primelor cerințe pentru angajare, cele specificate în anunțul inițial, și ați fost invitate la un interviu de tip Assessment Day, cel mai probabil testele se vor desfășura în sistemul următor:

1 Brief recrutare – primul dintre teste pentru stewardese la angajare în fața căruia sunt puse candidatele este un scurt brief. Imediat după ce ajungeți în locul comunicat de companie, veți fi invitați de recrutori într-o sală în care vi se vor prezenta pașii pe care îi veți parcurge în acea zi.

În funcție de numărul de persoane invitate, aceste teste pentru stewardese pot dura de la primele ore ale dimineții până seara în jurul orei 21.

2 Proba de prezentare personală – Sfatul cel mai de preț pentru astfel de teste pentru stewardese este să zâmbiți. Un zâmbet face cât o mie de cuvinte, se spune, iar acesta este momentul cel mai potrivit pentru a testa acest lucru.

Fiecare candidată va avea 2 minute la dispoziție să impresioneze recrutorii și să dea ce are mai bun.

3 Extragere bilet individual – Fiecare participant va extrage câte un bilețel cu o anumită sarcină pe care trebuie să o îndeplinească. De obicei este vorba de recrutori care se dau drept pasageri și încearcă să creeze probleme stewardezei.

4 Exercițiu de grup - După fiecare dintre aceste teste pentru stewardese, un număr de candidate sunt eliminate. Pe măsură ce oamenii din jur sunt eliminați, veți fi împărțiți îngrupuri și veți primi o sarcină de îndeplinit.

Această probă are rolul de a vă face să comunicați între voi și să vă fie observată personalitatea. Contează foarte mult și spiritul de echipă.

5 Prezentarea companiei și beneficii – Recrutorii vă vor prezenta condițiile de muncă, salariul, detaliile legate de training și beneficiile.

6 Interviul final are loc seara, la finalul zilei sau a doua zi, în funcție de cât de multe persoane sunt rămase în concurs.

Teste pentru stewardese – la o companie de top

Cam aceleași tipuri de teste pentru stewardese sunt aplicate chiar și la o companie aeriană de top. Vă prezentăm în continuare cum se desfășoară astfel de teste pentru stewardese.

1 Recrutorul studiază din nou CV-ul, după ce el oricum a fost consultat înainte de invitația la interviu, și adresează câteva întrebări simple de tipul “de ce ați ales această companie?”, “Ce vă place la această companie?”.

2 Se formează grupuri de câte 3 persoane dintre candidate și sunt lăsate 3 minute pentru a afla una despre alta cât mai multe lucruri. După cele 3 minute, recrutorii le interoghează pe fiecare pentru a vedea câte lucruri au putut afla.

3 Limba engleză face parte dintre cele mai frecvente teste pentru stewardese la care sunt supuse. Se verifică nivelul conversațional, atât oral, cât și teste scrise.

4 O altă probă freventă printre aceste teste pentru stewardese este gruparea a câte 7 candidate cărora li se dă misiunea ca în câteva minute să organizeze 7 zile ale unei vacanțe petrecute de o familie.

Ulterior, în fața celor care recrutează, fiecare dintre candidate va povesti ce face familia respectivă pe parcursul uneia dintre zile. Aceste teste pentru stewardese sunt aplicate pentru a vedea cum funcționează lucrul în echipă.

5 Interviul final – constă într-un interviu cu foarte multe întrebări ce durează aproximativ o oră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net