«Teroristul» de la mall se credea Superman?

mihai.jpg

La cinci zile de la «explozia» de la Focşani, poliţiştii au aflat ce căuta Mihai Pelin în tavanul fals al cinematografului

A fost panică generală şi au intervenit echipaje SRI, săptămâna trecută, la Focşani Mall. Întâi au crezut că a explodat un telefon, apoi o bombă. În realitate, “atacatorul” era pregătit să se filmeze în rolul de Superman ca să îşi impresioneze iubita.

Poliţiştii au desluşit misterul „atacului cu bombă“ de la mall-ul din Focşani, din 8 septembrie. Adevărul ieşit la iveală este incredibil. Tânărul teribilist care a pus în alertă echipaje ale SRI  este Mihai Pelin, zis ”Glonţ”, de 24 de ani, din comuna Popeşti, judeţul Vrancea, şi este îndrăgostit nebuneşte, scrie adevarul.ro. 

 

Nu mai ştia cum să-şi impresioneze iubita. Deodată, i-a venit ideea: se va filma în rol de Superman în sala de cinema a mall-ului şi va pune videoclipul pe Internet. Toată lumea, inclusiv iubita, va fi impresionată de calităţile sale şi mai ales de fapta sa de curaj. Nici nu a stat mult pe gânduri şi a trecut la fapte. S-a strecurat în sala de cinema în timp ce lucrătorii făceau curăţenie, apoi s-a urcat prin tubulatura de ventilaţie, iar tavanul fals, nefiind proiectat pentru astfel de situaţii, a cedat cu zgomot ca de explozie sub greutatea suplimentară. 

cinema.jpg

Iniţial, s-a crezut că sala de cinema a fost distrusă de o explozie

 

În afară de pagubele produse, ”Glonţ” a fost rănit la faţă şi a suferit o intervenţie chirurgicală la Spitalul Sf. Pantelimon din Focşani. Însă, medicii spun că bărbatul ar trebui examinat şi psihiatric pentru că s-ar putea constata că nu era ”în toate minţile” dacă a putut face aşa ceva. După ce a panicat un oraş întreg, Mihai Pelin s-a ales cu dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de distrugere, scrie adevarul.ro. Reprezentanţii sălii de cinema spun că spectacolele vor fi reluate curând.

Loading...

Citește și

  • mihai pelin focsani carrefour explozie

    Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost rănit joi într-o sală de cinema din Carrefour Focșani. Inițial, s-a crezut că a suferit răni după ce un telefon mobil a explodat. Apoi, s-a spus că, de fapt, bărbatul a încercat să intre în cinematograf prin tubulatura imobilului și a căzut cu plafonul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1