Teodora Maftei va fi incinerată vineri

Ultima actualizare:

    Teodora Maftei a murit luni dimineaţăfoto: arhiva personală
Teodora Maftei a murit luni dimineaţăfoto: arhiva personală

Jurnalista Teodora Maftei a murit luni dimineaţă în Israel, iar trupul neînsufleţit al tinerei a ajuns astăzi (miercuri, 11 noiembie) în România. Toţi cei care au cunoscut-o şi vor să-şi ia rămas bun de la ea o pot face din această după amiază la capela Crematoriului Vitan-Bârzeşti. În seara fatidică de 30 octombrie, jurnalista se afla în faţa scenei din Colectiv şi le făcea băieţilor de la Goodbye to Gravity fotografii la lansarea celui de-al doilea album.

Imaginile pe care le-a surprins în Colectiv au fost ultimele. Teodora Maftei avea 36 de ani şi murit făcând ce îi plăcea mai mult. Era pasionată de fotografie şi familia ştia acest lucru. De aceea, deşi ea era pe un pat de spital, expoziţia pe care o programase la începutul lunii noiembrie nu a fost anulată. În seara tragediei, Teodora se afla la datorie. Era cu aparatul de fotografiat în faţa scenei pentru a le face bunilor ei prieteni de la Goodbye to Gravity poze la lansare. Nu a apucat să iasă la timp din club şi a ajuns la Spitalul de Arşi, rănită grav. Ea a fost de altfel şi prima pacientă care a fost transferată pentru tratament în străinătate săptămâna trecută. Din păcate, nici medicii străini nu au putut să o salveze. Teo a murit luni în Israel. Avea arsuri pe 45 la sută din suprafaţa corpului. Trupul tinerei a fost repatriat miercuri. "Teo a ajuns acasă, în România, iar de astăzi, după orele 14.00, cine vrea să-şi ia rămas bun de ea, poate veni la capela Crematoriului Vitan-Bârzeşti, Șoseaua Vitan-Bârzești, nr 9-11, sector 3, Bucureşti. Teo ar fi vrut să zâmbim", a scris o apropiată a jurnalistei pe pagina ei de Facebook. 

În trecut, jurnalista a făcut faţă unor grave probleme de sănătate peste care a trecut cu zâmbetul pe buze. A fost operată de şapte ori, din care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulări de lichid aflată pe creierul mic. De data aceasta organismul ei nu a mai rezistat. Apropiaţii jurnalistei au spus că Teodora Maftei va fi incinerată vineri (13 noiembrie) la Crematoriul Vitan Bârzeşti. 

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net