Temperaturile scad cu 8 grade, în următoarele zile

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vreme incredibil de caldă ieri, în toată țara. Au fost 21 de grade la prânz în Capitală și 19 -20 de grade în sudul țării. Specialiștii de la Centrul European de Prognoză spun că, de marți, începând din vestul țării, temperaturile vor coborî în picaj, cu 7 -8 grade.

A fost o zi de luna iunie, astăzi (13 noiembrie), în aproape toată țara. Însă, vremea se va schimba radical în următoarele zile, spun meteorologii de la la Centrul European de Prognoză.

În vestul țării, temperaturile coboară brusc, de la 16 grade, la 10 grade, la prânz, și vor rămâne la acest nivel până în 20 noiembrie. După această dată, vremea se va răci treptat și vor ajunge la 8 grade spre sfârșitul lunii. Sunt condiții de ploaie slabă în fiecare zi.

În centrul țării, temperaturile vor coborî de la 16 grade astăzi (13 noiembrie), până în jur de 8 -1 0 grade. În timpul nopților vor fi valori în jur de zero grade, iar spre sfârșitul lunii vor ajunge la minus 2 grade. Sunt posibile ploi slabe în fiecare zi.

În nordul țării, temperaturile coboară brusc de la 14 grade, la 6 – 8 grade și vor rămâne la acest nivel până la sfârșitul lunii. Local, vor fi ploi slabe, trecătoare, mai ales după 21 noiembrie. În timpul nopților, vor fi valori sub zero grade.

În sud, vor fi și mâine (14 noiembrie) în jur de 18 grade, apoi se va răci accelerat, iar săptămâna următoare vor ajunge la doar 7 grade. După 20 noiembrie, în timpul nopților vor fi valori în jur de zero grade. Vor fi condiții de ploi slabe în zilele de 16 și 17 noiembrie și după 20 noiembrie.

La munte, zilele acestea  vor fi în jur de 8 grade, dar de miercuri vor coborî la zero grade la prânz și în jur de minus 5 grade noaptea. Trecător, vor fi precipitații slabe aproape în fiecare zi, sub formă de ploaie, apoi sub formă de lapoviță și ninsoare.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net