Temniță grea pentru ucigașii Doinei, chelnerița incendiată în Franța

doina.jpg

Doina avea 21 de ani
Citeste tot despre: 

Vă amintiți cazul celor două românce cărora patru indivizi le-au dat foc? Un tribunal francez din Seine Saint-Denis a dat verdictul în cazul celor acuzați că au incendiat, în iunie 2017, un restaurant românesc din oraşul francez Aubervilliers.

Două dintre chelneriţele localului “Transilvania”, Doina (21 de ani) şi Lidia (19 ani), au ars atunci ca nişte torţe. Prima dintre ele a murit după câteva luni la spital, iar cealaltă a rămas cu sechele ireversibile din cauza arsurilor pe 85% din suprafața pielii.

Pe 11 iunie 2017, trei bărbaţi având chipurile acoperite cu cagule au aruncat coktailuri Molotov în local, apoi le-au stropit cu benzină pe cele două chelneriţe. Indivizii le-au dat foc și au blocat uşile restaurantului, scrie adevarul.ro.

Poliţia franceză a reţinut în scurt timp un suspect, traficant de droguri, care ar fi comandat atacul. Acesta a fost condamnat la închisoare pe viață. Cei trei tineri care au primit de la traficant câte 250 de euro ca să incendieze localul au fost condamnați la 11, 18 și 16 ani de pușcărie. Al patrulea individ, șoferul grupului, a fost achitat din lipsă de probe.

Loading...