Teleorman: Un polițist le-a vândut cătușe colegilor

catuse

catuse de vanzare, politist IPJ teleorman, ancheta, gestiune, stoc zero
Polișistul cerea 50 de lei pe o pereche de cătușe

Anchetă în cadrul Inspectoratului Județean Teleorman, după ce un agent șef principal le-ar fi vândut cătușe unor colegi noi, pe motiv că nu ar mai exista în stocul unității.

Polițistul care avea în gestiune mijloacele de protecție individuală cerea 50 de lei pentru perechea de cătușe. Situația a fost făcută publică pe o pagină de socializare a sindicatului Diamantul, unde o persoană s-a plâns că la IPJ Teleorman cătușele au fost vândute, în loc să fie date gratuit.

Se pare că agentul ar fi achiziționat echipamentele de protecție de la o firmă specializată și, ulterior, a îndemnat polițiștii să le cumpere de la el, scrie observator.tv.

Reprezentanții IPJ Teleorman au început cercetările cu privire la activitățile comerciale desfășurate de gestionarul instituției. Potrivit IPJ Teleorman, ”mijloacele de protecție, armamentul, muniția, cătușele și spray-ul sunt distribuite gratuit de către inspectorat pentru desfășurarea activităților din teren. Agentul nostru avea în gestiune mijloace de protecție individuală. Nu a dat spre vânzare din cele care erau ale Inspectoratului, pe care le avea în gestiune. El își procurase contra-cost de la o societate comercială, nu știm care, acum facem verificări, și le-a vândut colegilor care au venit din promoție. Acum verificăm dacă a avut cătușe în gestiune și nu le-a distribuit, pentru că el nu trebuia să desfășoare activități comerciale în cadrul Inspectoratului.”.

 

Citește și:

Şeful de la Înmatriculări circula cu plăcuţe neconforme

Femei agresate cu sălbăticie pe stradă

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1