Telenovelă în Oltenia. Un francez gelos a împuşcat în cap un rival pentru o olteancă focoasă

Ultima actualizare:

    "A scos pistolul şi a tras", spune Doina Avram, iubita francezului
"A scos pistolul şi a tras", spune Doina Avram, iubita francezului

Dragoste şi sânge! Un francez în vârstă de 48 de ani a fost arestat pentru tentativă de omor şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Parizianul Samuel David Parra a împuşcat din gelozie un tânăr din comuna doljeană Gighera, folosind o armă pe care o introdusese ilegal în ţară.

Povestea de amor a început în 2016, pe malurile Senei. Francezul Samuel David Parra a cunoscut-o la Paris pe Doina Avram, o tânără de 22 de ani din localitatea Bârca (Dolj). Tânăra practica prostituţia, dar n-a contat pentru cetăţeanul francez, care s-a îndrăgostit lulea de ea. După un timp, Samuel a devenit proxenetul femeii. Bărbatul a intrat în ţară înarmat, pe 6 aprilie, la punctul de trecere a frontierei Nădlac. El s-a întâlnit cu iubita lui şi cu alţi doi bărbaţi, apoi au plecat cu toţii  spre Craiova.

“Nu am ştiut că are armă”

Lucrurile au degenerat în momentul în care francezului i s-a părut că Doina ar avea o relaţie cu unul dintre cei doi bărbaţi. Cu sângele clocotind, parizianul a scos pistolul şi l-a împuşcat pe bărbat direct în cap, acesta fiind acum în stare gravă.        „A scos pistolul şi a tras în toţi. Nu am ştiut că are armă. Nu a ştiut nimeni. De ce a făcut lucrul acesta? Gelozie. Era foarte gelos“, spune, îngrozită, Doina Avram.   Francezul a fugit după ce l-a împuşcat în cap pe tânărul de 22 de ani, apoi a îngropat arma. Parra le-a spus anchetatorilor că a recurs la acest gest pentru că a crezut că o să fie sechestrat. El a fost arestat pentru tentativă de omor şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

“Medicii spun că operaţia a decurs bine”

„Inculpatul a executat un foc de armă spre victimă, pe care a împuşcat-o în zona occipitală. Şi-a motivat acest gest prin faptul că se simţea speriat şi a crezut că poate să fie sechestrat de cei doi bărbaţi“, declară Magda Bădesu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. Rudele bărbatului împuşcat în cap de francez vor ca justiţia să facă dreptate, iar agresorul să fie condamnat la închisoare.

„Vărul meu a fost împuşcat în cap pentru o femeie. Noi vrem să facă închisoare în România, fiindcă aici a săvârşit fapta”, spune, indignat, verişorul tânărului împuşcat. “Medicii ne-au spus că operaţia a decurs bine, dar pot apărea complicaţii în următoarele zile. Dacă noi, românii, trăgeam cu arma într-un cetăţean francez, eram ultimii oameni, însă ei au voie să facă absolut ce vor“, adaugă el. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net