Teatrul Naţional Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor în toate sălile începând cu 5 februarie

Ultima actualizare:

    Teatrul Național din București se numără printre instituțiile de cultură ce și-au suspendat temporar activitateaFoto: Click!
Teatrul Național din București se numără printre instituțiile de cultură ce și-au suspendat temporar activitateaFoto: Click!

Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor în toate sălile, din 5 februarie, cu respectarea tuturor normele în vigoare, impuse de pandemia de Covid-19. Sălile vor putea fi ocupate în proporţie de 30% din capacitate, potrivit instituţiei.

„Noi suntem pregătiţi de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufleteşte, moral, profesional, financiar… Instituţia teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o fiinţă vie, cum credem noi că este. Pentru noi, este vital să aflăm că putem deschide stagiunea”, a declarat managerul TNB, Ion Caramitru. Începând din 5 februarie, Teatrul Naţional "I.L.Caragiale" programează reprezentaţii în toate sălile.

Între primele spectacole pe care le veţi putea vedea începând cu această dată se numără: "Jurnal de România.1989" - premieră a verii 2020 la TNB şi "Noii infractori" (la Sala Mare), "Preşul" şi "Frumos e în septembrie la Veneţia" (Sala Studio), "Orchestra Titanic" şi "Omul care a văzut moartea" (Sala Pictura), la Atelier - cel mai nou spectacol, "Incognito", de Nick Payne, precum şi "Anonimul veneţian", sau "20 de ani în Siberia", aşadar o paletă largă de oferte repertoriale, întregită, la Sala Media, unde, duminică, de la ora 11.00, "Magicianul Poveştilor" îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii TNB la o reîntâlnire cu "Jocul de-a Teatrul şi lumea basmelor româneşti".

Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de sâmbătă, 23 ianuarie, ora 11.00, precum şi online, pe platforma www.mystage.ro. Programul Casei de bilete a TNB  în perioada 23  ianuarie - 4 februarie: între orele 11.00 - 18.00, iar luni, 25 ianuarie de la ora 10.00, la ora 16.00. În zilele de 5,6 şi 7 februarie - de la ora 10.00 la ora 19.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net