Teatrul Naţional Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor în toate sălile începând cu 5 februarie

teatrul-national-bucuresti.jpg

Teatrul National din Bucuresti se numara printre institutiile de cultura ce isi vor suspenda temporar activitatea
Teatrul Național din București se numără printre instituțiile de cultură ce și-au suspendat temporar activitatea
Foto: Click!

Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor în toate sălile, din 5 februarie, cu respectarea tuturor normele în vigoare, impuse de pandemia de Covid-19. Sălile vor putea fi ocupate în proporţie de 30% din capacitate, potrivit instituţiei.

„Noi suntem pregătiţi de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufleteşte, moral, profesional, financiar… Instituţia teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o fiinţă vie, cum credem noi că este. Pentru noi, este vital să aflăm că putem deschide stagiunea”, a declarat managerul TNB, Ion Caramitru. Începând din 5 februarie, Teatrul Naţional "I.L.Caragiale" programează reprezentaţii în toate sălile.

Teatrul Naţional Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor

Între primele spectacole pe care le veţi putea vedea începând cu această dată se numără: "Jurnal de România.1989" - premieră a verii 2020 la TNB şi "Noii infractori" (la Sala Mare), "Preşul" şi "Frumos e în septembrie la Veneţia" (Sala Studio), "Orchestra Titanic" şi "Omul care a văzut moartea" (Sala Pictura), la Atelier - cel mai nou spectacol, "Incognito", de Nick Payne, precum şi "Anonimul veneţian", sau "20 de ani în Siberia", aşadar o paletă largă de oferte repertoriale, întregită, la Sala Media, unde, duminică, de la ora 11.00, "Magicianul Poveştilor" îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii TNB la o reîntâlnire cu "Jocul de-a Teatrul şi lumea basmelor româneşti".

Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de sâmbătă, 23 ianuarie, ora 11.00, precum şi online, pe platforma www.mystage.ro. Programul Casei de bilete a TNB  în perioada 23  ianuarie - 4 februarie: între orele 11.00 - 18.00, iar luni, 25 ianuarie de la ora 10.00, la ora 16.00. În zilele de 5,6 şi 7 februarie - de la ora 10.00 la ora 19.00.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1