Te duce trenul la Iași, la Sfânta Parascheva. CFR a suplimentat garniturile

tren-aglomeratie-sfanta-parscheva-calatori-gara.jpg

mulți pelerini vor merge cu trenul la Iasi, la sfanta parascheva
Să vă luați bilete din timp! Mulți pelerini vor merge cu trenul la Iași, la Sfânta Parascheva

Cine nu are mașină sau nu dorește să conducă sute de kilometri poate merge în pelerinaj la Iași, la Sfânta Parascheva, cu trenul. CFR Călători introduce garnituri suplimentare cu direcția Iași, în perioada 11 -15 octombrie.

- Astfel, în perioada 11-14 octombrie, va circula trenul IR 1861 Constanţa, cu plecare din gară la ora 22.20 și sosire la Iaşi, la ora 6.51.

- Din 12 până în 15 septembrie, va fi introdus în grafic trenul IR 1862, care va pleca de la Iași la ora 22.29 și va ajunge retur, la Constanța, la ora 7.12.

- De asemenea, în perioada 12- 15 octombrie, va circula trenul IR  1969 Iaşi- Bucureşti Nord. Va pleca la ora 12.16 și va ajunge, în Capitală, la ora 19.31.

- În același interval, va exista și IR 1968, cu plecare din Paşcani, la ora 3.45 și sosire la Vatra Dornei Băi, la ora 7.19.

Totodată, o parte dintre trenurile cu destinația Iași dinspre București Nord,  Ploieşti Sud, Buzău, Timișoara Nord, Cluj Napoca, Suceava și retur vor fi suplimentate cu vagoane.

Cum cumperi biletul de tren pentru a ajunge la Sfânta Parascheva

• online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro;

• de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile de voiaj CFR;

• de la automatele de vânzare din gările mari;

• de la terminale ZebraPAY din marile centre comerciale;

• de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Indiferent de modalitate, CFR Călători oferă reduceri. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra la un preț mai mic cu 10%. În plus, pentru cele achiziționate online se acordă reducerea suplimentară de 5%.

”Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au bilet, pentru evitarea taxării suplimentare în tren corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din Bucureşti Nord) sau să se adreseze personalului nostru din stații”, au transmis reprezentanții CFR Călători.  

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1