Te bagi? Fostul primar general Crin Halaicu își vinde conacul cu 6 milioane de euro

0halaicu.jpg

vila crin halaicu
Proprietatea lui Crin Halaicu, din Mogoșoaia, este de vânzare
Citeste tot despre: 

Primul primar general al Capitalei după 1990, Crin Halaicu, a revenit brusc în atenția opiniei publice după ce a anunțat că vrea să vândă proprietatea din Mogoșoaia, de pe malul lacului:16 camere, dependinţe, două piscine, teren de tenis, casă pentru angajaţi, casă pentru oaspeţi şi un parc imens care dă spre lac.

Fostul primar general al Capitalei, Crin Halaicu, are pe malul lacului Mogoşoaia o proprietate impresionantă, pe o suprafaţă de 12.000 mp, pe care a pus-o în vânzare. Prețul de piață ar fi 6 milioane de euro, spun specialiștii.

 

halaicu6.jpg

casa halaicu holul
Așa arată holul de la intrare

Noi am aflat de la deputatul Robert Turceascu, care a publicat pe contul său de Internet mai multe fotografii, precum și un comentariu. ”Priviți și vă minunați! Se vinde aceasta vilă din Mogoșoaia, de 3000 de mp, construiți și vreo 10.000 de mp de teren de-a lungul lacului. Stați, că înca nu v-am spus cine e proprietarul! Nu vă mai fierb, mai ales că pică bombe in Siria: proprietarul este domnul Crin Halaicu, fost primar-general al Capitalei”, a scris Robert Turceascu.

1.jpg

crin halaicu primaria capitalei
Așa arăta Crin Halaicu pe vremea când era primarul general al Capitaie

crin_acum.jpg

1crin halaicu
Așa arată fostul primar general acum, când este om de afaceri

 

Fostul primar general al Capitalei (1992 -1996),  Crin Halaicu, s-a retras din viaţa publică după alegerile locale din 1996, ocupându-se de afaceri imobiliare. A fost căsătorit de două ori, ultima oară divorţând în 2010. Cu prima soţie are un băiat, Andrei, iar din a doua căsnicie are doi copii minori, un băiat şi o fată.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1