Te-ai săturat de Revelionul clasic? Uite cum poţi să-l petreci altfel

Ultima actualizare:

    Delia şi Damian Drăghici cântă la “Revelionul din Bibliotecă”
Delia şi Damian Drăghici cântă la “Revelionul din Bibliotecă”

Cine nu vrea să petreacă ultima noapte a anului astfel încât să rămână memorabilă? Cine nu s-a săturat de petrecerile clasice şi îşi doreşte pentru Revelion ”altceva”? Click! vă oferă câteva sugestii.

  • ”Petrecere de Revelion la puterea a 3-a” în Bucureşti, Club Fabrica (strada 11 iunie nr. 50). Este mega-petrecerea sfârşitului de an, trei Revelioane la un loc, cu un singur bilet de intrare. Cum este posibil? În Fabrica Pub, adică la parterul clădirii, se face retrospectiva muzicală a anilor ‘80, ’90 şi 2000 cu Bogdan Nicolescu. La etaj, în Fabrica Club se ascultă muzică tehno, iar pe terasa închisă, în club B 52, va fi muzică estivală, pentru cei care vor ritmuri care să le amintească de vară. Meniul costă 350 lei/persoană, cu loc la masă, sau 280 lei/persoană, fără loc la masă.


    Tinerii sunt aşteptaţi la Arenele Romane
Tinerii sunt aşteptaţi la Arenele Romane
  • Pe 31 decembrie, la Arenele Romane din Bucureşti eşti aşteptat la o petrecere special. Vor cânta Golan, Moonlight Breakfast, Şuie Paparude, Ufe şi Alt Om, care vor încânta publicul cu piesele lor. Biletele costă 119 lei până pe 31 decembrie şi 139 de lei în ultima zi a anului. Petrecerea va începe la ora 00.00. 
  • "Revelion la Biblioteca Naţională”. De la ora 21.00,  eşti invitat la Biblioteca Naţională din Bucureşti (Bulevardul Unirii nr. 22) pentru a petrece noaptea dintre ani. Accesul costă 390 lei şi cei care achită această sumă au parte de open bar şi mâncare nelimitată toată noaptea. Meniul va conţine preparate din America de Sud, preparate vânătoreşti şi sushi. Partea artistică va fi asigurată de Delia, Damian & Brothers şi DJ Yanis. 
  • ”Revelion Nostalgia”, de la Romexpo (Bulevardul Mărăşti nr. 65-67), în Pavilionul Central, îşi propune să readucă românii în anii ‘90. La ora 21.00 începe petrecerea, iar biletele costă 396 de lei (doar cu open bar) sau 500 de lei (cu loc la masă, open bar şi bufet rece). De partea artistică se vor ocupa un DJ, iar după miezul nopţii va cânta o formaţie-surpriză. Participanţii sunt rugaţi să se îmbrace în haine cât mai apropiate de ţinuta anilor ‘90. 


    Petrecere în stil interbelic, la Palatul Mogoşoaia
Petrecere în stil interbelic, la Palatul Mogoşoaia
  • ”Revelion interbelic” la Palatul Mogoşoaia (Valea Parcului nr. 1) este o petrecere aparte. Cei care vor să se distreze aici sunt aşteptaţi începând cu ora 21.00. Meniul costă 590 de lei, iar atmosfera va fi întreţinută de Domniţa Bălaşa, formaţia localului.
  • ”Revelionul pe Tâmpa”. Este organizat de Asociaţia Braşovul Pedalează, iar adunarea este la ora 22.00, la Modarom. Urcarea se va face pe Aleea Tiberiu Brediceanu, ”de unde urmăm traseul marcat cu Triunghi Roşu până în vârf”, aşa cum anunţă organizatorii. Potrivit acestora, urcarea va dura în jur de o oră. Reprezentanţii asociaţiei precizează că petrecăreţii se vor întoarce în Braşov pe cont propriu. 

«Calendarul de ceapă» anunţă un an bun

Tinerii sunt aşteptaţi la Arenele Romane
Tinerii sunt aşteptaţi la Arenele Romane

Gospodinele din Mureş care încă mai păstrează tradiţia calendarului de ceapă spun că anul 2020 va fi unul bun, informează stirileprotv.ro. Este cel mai vechi obicei românesc de a “citi” prognoza meteo şi este păstrat cu sfinţenie în unele zone din Ardeal. Bătrânii locului spun că metoda nu dă greş niciodată. Procedeul e simplu: se ia o ceapă roşie, se taie în două apoi se aleg 12 foi care vor simboliza lunile anului. După ce au fost aşezate, în fiecare foaie de ceapă se pune sare din belşug, iar a doua zi în funcţie de apa care se adună, se citeşte viitorul. Tanti Marioara are deja experienţă şi spune că până acum nu a dat greş niciodată. ,,Doar lunile iunie şi iulie sunt mai ploioase, nu ştiu, nu ne lasă să facem fânul. Dar încolo… în august e bun … septembrie e iar bun, octombrie e bun… ne lasă să facem lucrurile de toamnă”, spune Marioara Feier. Concluzia: anul 2020 va fi unul destul de bogat, iar vara va fi destul de ploioasă.

Vremea de Revelion: până la 7 grade în termometre 

Prognoza meteo pentru 31 decembrie şi 1 şi 2 ianuarie arată o răcire accentuată, însă temperaturile vor fi specifice acestei perioade din an, anunţă meteorologii. Dar chiar şi aşa, maximele nu vor coborî sub pragul de îngheţ, ci în majoritatea zonelor vor fi pozitive. Cel mai cald se anunţă în Bucureşti, dar şi în Oltenia şi la malul mării. Iată ce temperaturi vom avea în pricipalele oraşe!

Petrecere în stil interbelic, la Palatul Mogoşoaia
Petrecere în stil interbelic, la Palatul Mogoşoaia
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net