Taxiurile pot fi comandate acum prin smartphone și în Timișoara și Iași

Ultima actualizare:

    O astfel de imagine va apărea pe ecranul smartphone-ului înaintea plasării comenzii
O astfel de imagine va apărea pe ecranul smartphone-ului înaintea plasării comenzii

Star Taxi, aplicatia mobila inteligenta prin care comanzi un taxi in doar cateva secunde, s-a lansat și este funcțională și în Iasi si Timisoara. Astfel, taxiurile pot fi comandate prin această aplicație gratuită în 4 mari orașe ale României: București, Brașov, Timșoara și Iași.

Disponibila gratuit, aplicatia Star Taxi permite unui utilizator sa isi comande un taxi licentiat, sa vada pozitia lui pe harta in timp real, sa aleaga daca vrea sa raspunda la apel un anumit sofer, pe baza comentariilor si a ratingului acestuia, acordate de clientii anteriori. In plus, clientul beneficiaza de acces gratuit la Internet Wi Fi pe tot parcursul calatoriei cu taxiul.

La mai putin de jumatate de an de la lansare, Star Taxi are peste 65.000 de descarcari pe Android si iOS si zilnic aproape 7000 de comenzi se opereaza deja prin intemediul aplicatiei in Bucuresti si Brasov. Numarul soferilor din retea creste zilnic si aplicatia este actualizata periodic, pentru a raspunde celor mai exigente cerinte ale utilizatorilor sai.

Prima luna de la lansare aduce o promotie speciala pentru toti taximetristii din Iasi si Timisoara care doresc sa se integreze in reteaua Star Taxi, iar cei care vor folosi aplicatia pentru a comanda un taxi vor avea, pe parcurs, posibilitatea de a participa la concursuri cu premii atractive.

Star Taxi redefineste transportul si impune un standard ridicat, de siguranta si confort, necesar in orice oras european. Aplicatia poate fi descarcata atat pe Android cat si pe iOS.

image
image
image
image
image
image
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net