Taximetristul violat îşi reface viaţa în Suedia

CLIIMA20140413_0021_1.jpg

Viaţa lui Nicu Stan e distrusă de doi ani

I-a ajuns. Nicu Stan, taximetristul "violat" de tânăra din Tulcea nu vrea să mai audă de România. Pentru că ajunsese batjocura tuturor, iar soţia l-a părăsit, Nicu a fugit la mii de kilometri depărtare.

La trei zile de la condamnarea Luminiţei Perijoc, Nicu Stan a aflat, şocat, sentinţa judecătorilor. E negru de supărare că femeia care i-a dat viaţa peste cap nu va face nici măcar o zi de puşcărie. Ea a primit patru ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor. "Nu se poate aşa ceva! Dacă furi şi o găină ajungi la închisoare, iar dacă dai cu cuţitul scapi cu suspendare. Mi-o fi zis că mă iubeşte, dar m-a lovit şi m-a nenorocit", ne-a spus necăjit Nicu. Şi asta nu este singura lui supărare.

Luminiţa Perjoc a primit închisoare cu suspendare


"Am fost nevoit să plec din ţară, de lângă copiii mei. Soţia m-a lăsat pentru că nu mai suporta să fie arătată cu degetul pe stradă pentru că era «nevasta violatului». Sunt în Suedia acum şi muncesc în construcţii. Nu câştig mare lucru, dar nu mai puteam lucra ca taximetrist acolo. Din «Nicu violatul» nu mă scotea nimeni, ajunsesem să fiu batjocura tuturor. Aici, nu mă ştie nimeni", ne-a povestit Nicu.

CLIIMA20140413_0023_1.jpg

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre acest scandal

Chiar şi aşa, bărbatul spune că nu poate uita prin ce a trecut în noaptea de 22 spre 23 august 2012. Atunci, frumoasa tulceancă i-a pus gând rău taximetristului Nicu, cel care îi făcea comisoane ori de câte ori avea nevoie. Acesta a susţinut că Luminiţa a tăbărât pe el, imediat ce l-a invitat în casă. Înarmată cu un cuţit, l-ar fi supus pe bărbatul, însurat şi cu trei copii, la perversiuni sexuale.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1