Taximetristul «violat», acuzat de viol: «M-a abuzat de trei ori»

Ultima actualizare:

    O tânără ce a preferat să rămână anonimă îl acuză pe taximetristul Nicu de viol
O tânără ce a preferat să rămână anonimă îl acuză pe taximetristul Nicu de viol

Nicu, taximetristul ce a acuzat o femeie că l-a violat, luna trecută, este, la rândul lui, acuzat de viol.

O tânără, ce a dorit să nu-şi facă publică identitatea, susţine că a fost agresată sexual, de mai multe ori, de către Nicu, pe vremea când acesta nu era căsătorit.

"M-a luat cu vorba să mă ducă într-un sat, să-mi povestească de unde provenea. Am intrat în cameră şi a început să mă abuzeze, fizic şi verbal. A doua oară m-a dus în pădure. A treia oară m-a dus la o casă bătrânească şi mi-a spus să mă prezint ca fiind iubita lui. Nu am avut curaj să spun până acum pentru că mi-a fost frică", a spus femeia ce a dorit ca identitatea să nu-i fie dezvăluită.

Pe de altă parte, Nicu susţine că nimic din ce spune tânăra nu este adevărat. Taximetristul s-a jurat, pe familie şi pe viaţa lui, că tânăra minte.

"Jur pe familia mea că nu am atins-o. E fiica unei prietene, a fost lăsată la casa de copii. Eu am trăit cu mama ei, înainte să fiu căsătorit. Nu pot să spun că în viaţa mea am fost un om perfect sau că nu am avut nicio femeie până m-am căsătorit. Susţii că te-am violat de trei ori. Eu mâine te duc la poliţie şi o să-ţi demonstrez că nu e nicio clângere împotriva mea. Sunt dispus să fiu testat şi cu detectorul de minciuni", a spus taximetristul la emisiunea "Acces direct" de la Antena 1.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net