Taximetriştii de la aeroport, amendaţi după un control fulger

taxi.aeroport.jpg

Cei care nu respectă regulile de tarifare sau calitatea serviciilor au fost amendaţi
Cei care nu respectă regulile de tarifare sau calitatea serviciilor au fost amendaţi
Foto Adevarul
Citeste tot despre: 

Poliţiştii de la Transporturi au dat 554 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 100.000 de lei, după ce au controlat, timp de două ore, taxiurile din zona aeroporturilor internaţionale Bacău, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Bucureşti "Henri Coandă".

Controalele, făcute joi, au vizat depistarea persoanelor care practică ilegal activitatea de taximetrie, care acostează persoane pentru a le oferi astfel de servicii, precum şi pentru sancţionarea celor care, deşi autorizaţi, nu respectă regulile de tarifare sau calitatea serviciilor, precizează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

După ce au verificat 1.357 de autovehicule, poliţiştii au dat sancţiuni legate, în majoritate, de încălcări ale normelor privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, în urma neregulilor constatate, au fost retrase 20 de certificate de înmatriculate şi au fost reţinute şapte astfel de documente. La controale au participat şi jandarmi, precum şi specialişti ai Registrului Auto Român și Metrologiei Legale, potrivit mediafax.ro.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1