Taxi cântă live la Ploieşti

Ultima actualizare:

Vineri, 19 aprilie, poţi vedea şi asculta live una dintre cele mai iubite formaţii româneşti. Trupa Taxi ajunge la Ploieşti, pentru un concert nonconformist şi plin de energie. Vor răsuna hituri precum “Cele două cuvinte” sau “Eşti iubibilă”, dar şi melodii mai noi, cu mesaj inteligent, care au avut acelaşi efect la lansarea pe piaţă. Concertul începe la ora 20.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar biletele costă 65, 89 sau 120 de lei.

Delia te aşteaptă la concert

Dacă ai călătorit „Pe aripi de vânt”, ai fredonat „Da, mamă” sau „1234 Unde Dragoste Nu E” şi ai aflat „Cine m-a făcut om mare”, înseamnă că eşti pregătit pentru concertul pe care Delia îl va susţine joi, 18 aprilie, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe din Bucureşti! Artista te aşteaptă la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar şi cu melodii din repertoriul internaţional! Delia va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare. Biletele costă 69 sau 139 de lei.

Anna Lesko încinge atmosfera la Berărie

Un concert plin de pasiune, senzualitate şi muzică bună. Asta promite superba cântăreaţă Anna Lesko pentru vineri, 19 aprilie, de la ora 22.45, când va cânta la Berăria H din Bucureşti. Nici nu s-ar putea altfel cu piese precum “Ard în flăcări”, “Foc şi scrum” sau “Anicyka Maya”. Preţul biletelor este de 15, 25 sau 35 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. 

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net