Tatăl fostului premier Mihai Tudose a murit. Fusese infectat cu coronavirus

mihai-tudose.jpg

mihai tudose imbracat in negru
Tatăl fostului premier Mihai Tudose a murit luni, 13 iulie
foto: Inquam Photos

Constantin Tudose, tatăl fostului premier Mihai Tudose a murit luni, 13 iulie, la Institutul ”Matei Balș” din Capitală. Bărbatul de apropae 80 de ani fusese infectat cu coronavirus în urmă cu o săptămână și suferea de mai multe afecțiuni cronice.

Moartea lui Constantin Tudose a fost anunțată de ”Obiectiv. Vocea Brăilei”. În urmă cu o săptămână, fostul premier confirma pentru Libertatea că tatăl său fusese infectat cu noul coronavirus la Brăila. Bărbatul suferea de mai multe afecțiuni cronice și era tratat la domiciliu. ”Din cauză că părintele politicianului este în vârstă și are și boli cronice, poate dezvolta o formă severă a bolii”, se arăta în sursa citată. Constantin Tudose a fost internat ulterior la Institutul Matei Balș din București.

constantin-tudose.jpg

constantin tudose portret
Constantin Tudose a murit luni, 13 iulie

Citește și:

Focar de coronavirus la fabrica de ciocolată Kandia din Capitală! 20 de angajaţi sunt infectaţi

Corpul neînsufleţit al tatălui lui Mihai Tudose va fi depus miercuri, 15 iulie, la ora 11.00, la Capela din Cimitirul Sf. Constantin şi Elena. Înmormântarea şi slujba de înhumare vor avea loc tot miercuri, 15 iulie, ora 13.30.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • mihai tudose portret

    Fostul premier Mihai Tudose (52 de ani) a fost dus de urgență la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C.Iliescu" din Capitală. Politicianul Pro România a făcut infarct marți după-amiază, într-un restaurant, potrivit unei declaraţii făcute de Victor Ponta, președintele partidului. I-au fost montate două stenturi la inimă, iar în timpul operației, inima i s-a oprit de mai multe ori.

  • mihai tudose portret

    Mihai Tudose s-a întors de unde a plecat. Fostul premier al României s-a reînscris în PSD, după ce, la sfârșitul anului trecut, și-a dat demisia din Pro România. Tudose a plecat din PSD în urmă cu un an, pentru a se înscrie în partidul condus de Victor Ponta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1