Tatăl băiețelului din Constanța crede că acesta a fost răpit! Iulian e dat dispărut de două zile

Ultima actualizare:

    Minorul era îmbrăcat la data dispariției cu pantaloni de trening de culoare albastră, bluză de culoare crem cu alb și avea în picioare role de culoare albastru și albFoto: Politia Română
Minorul era îmbrăcat la data dispariției cu pantaloni de trening de culoare albastră, bluză de culoare crem cu alb și avea în picioare role de culoare albastru și albFoto: Politia Română

Durere fără margini pentru o familie din comuna Pecineaga, județul Constanța! Băiețelul de opt ani dispărut din fața casei. De două zile, el este căutat de 100 de polițiști, dar și de un elicopter care survolează zona. Oamenii legii i-au rugat pe localnici să sune la 112 dacă îl văd. Părinții copilului se gândesc la ce este mai rău.

Tatăl lui Iulian Alexandru Bițică crede că băiețelul a fost răpit. Micuțul a fost văzut ultima oară la câteva sute de metri de locuința sa din comuna Pecineaga, sâmbătă (2 noiembrie), la ora 18:00. Oamenii legii verifică toate mașinile care au trecut prin zonă. Duminică seară (3 noiembrie), un localnic a găsit rolelele copilului, amandonate la 500 de metri de localitate, în câmp.

„Nu avem nicio ipoteză plauzibilă, avem mai multe ipoteze pe care lucrăm şi nimic concret în acest moment.”, a declarat Mircea Vizitiu, inspector şef adjunct IPJ Constanţa, potrivit Observator.tv

Polițiștii încearcă să îl găsească pe Iulian cu un câine de urmă. La operațiunea de salvare participă și un elicopter dotat cu camere cu termoviziune. Anchetatorii au început să verifice și câmpul din apropiere. 

Iulian Alexandru Biţică este slab, are un un metru treizeci înălţime, faţa ovală şi ochi căprui. Persoanele care îl văd trebuie să anunţe imediat poliţia.

„Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi, în jurul orei 19,00, cu privire la dispariţia lui Biţică Iulian Alexandru, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15,00, din faţa locuinţei, unde se afla la joacă”, a transmis IPJ Constanţa. Minorul era îmbrăcat la data dispariției cu pantaloni de trening de culoare albastră, bluză de culoare crem cu alb și avea în picioare role de culoare albastru și alb.

Iulian a dispărut la câțiva metri de casă

Iulian Alexandru Biţică şi-a petrecut aproape toată ziua sâmbătă plimbându-se cu rolele în apropiere de casă. Băiatul, care locuieşte împreună cu tatăl său şi cu iubita acestuia, nu s-a întors acasă la prânz, să mănânce.  

„Fata a mâncat, dar când m-am dus să-l chem pe el, nu era. Am zis cine ştie, mă, poate se plimbă pe stradă, lasă-l că vine înapoi, că el a mai făcut chestii din astea, se plimba pe acolo, înapoi. Venea înapoi”, a povestit concubina tatălui.  Trei ore mai târziu, părintele copilului susține că l-a văzut pe Iulian. Copilul plimba în continuare cu rolele: „I-am spus să meargă acasă şi..., că eu trebuia să merg undeva, să-mi iau ceva de la muncă şi când m-am întors înapoi, nu mai era.”

Copilul a fost văzut ultima oară de o vecină, la 200 de metri de casă: „Era băiatul. Zic: lasă, mami, e copilaşul, se joacă cu căţeii. Şi am plecat. Când am venit de la magazin, sunase tată-său. Dacă e la noi să se joace cu copiii. Dar nu.”

La ora 19, tatăl copilului a anunțat dispariție la 112. 100 de polițiști, jandarmi și voluntari l-au căutat toată noaptea pe Ionuț, în jurul comunei. Având în vedere ultimele cazuri de răpiri, familia se teme că băiatul a pățit același lucru.

„Bănuiesc că cineva l-a luat cu maşina, că nu apare nici pe camere, nu pot să-l vadă pe nicăieri”, a spus Claudiu Bițică, tatăl copilului.

Poliția verifică toate variantele

Anchetatorii iau în calcul toate variantele. Un fost iubit al mamei băiatului a ajuns la audieri, iar mașina lui a fost verificată de polițiști. Toate mașinile care nu le aparțin oamenilor din comună au fost identificate pe camerele de supraveghere. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net