«Tatăl adoptiv» al Monicăi Gabor, săltat de DIICOT pentru trafic de femei şi proxenetism

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Protectorul Monicăi Gabor, Dinu Damaschin, a fost reţinut de DIICOT pentru trafic de femei şi proxenetism.

UPDATE Potrivit unui comunicat de presă Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Bacău, procuorii au procedat la destructurarea unui grup infracţional organizat, care acţiona pe raza municipiilor Bucureşti şi Bacău, constituit în scopul săvârşirii infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori, prev. de art. 12 şi art. 13 din Legea nr. 678/2001.

Dan Constantin Damaschin (55 de ani), lider al grupării, împreună cu Eugen Mihai Mereuţă (40 de ani) şi Claudiu Ciucă (35 de ani) sunt acuzaţi că au recrutat prin înşelăciune, ameninţare şi violenţă, mai multe părţi vătămate, unele minore, în scopul exploatării sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostituţiei.

Activitatea infracţională se desfăşura în imobile situate în zone ultracentrale din capitală, închiriate de către inculpaţi, unde victimele erau obligate să se prostitueze. Victimele erau alese cu predilecţie din familii cu posibilităţi financiare reduse şi erau atrase cu promisiuni de asigurare a unei cariere în modelling sau televiziune, inculpatul prezentându-se drept o persoană influentă în acest domeniu.

Potrivit unor surse judiciare, zeci de tinere forţate de Dinu Damaschin să se prostitueze au suferit sechele psihice în urma bătăilor încasate de la acesta, informează Adevărul.

Mai multe tinere şi-au abandonat studiile sau au plecat din ţară să scape de proxenet. Damaschin (foto dreapta) le forţa pe prostituate să i se adreseze ci "D.D.", "tati" sau "tăticule", altfel erau pedepsite.

simeon stalpnicul png

Fetele au povestit procurorilor DIICOT că unele dintre ele au fost obligate să facă sex neprotejat şi au contactat mai multe boli venerice. Damaschin îşi păstra toţi banii de la clienţi, iar fetele primeau doar bani de haine.

Preţul unei partide de sex, cu fetele lui "DD", varia de la 100 de lei în Bacău, la 100 de euro pentru clienţii VIP, în staţiunile după valea Prahovei sau Bucureşti. Dinu Damaschin avea opt apartamente, proprietate personală, sau închiriate, în centrul Capitalei, unde aducea amatorii de sex.

Potrivit unor surse judiciare, Dinu Damaschin, autointitulat tatăl Monicăi Gabor,  a pus bazele unei reţele de proxenetism. El a fost acuzat că a racolat zeci de tinere din Moldova, pe care le-a cazat în Bucureşti şi le-a forţat să se prostitueze.

Potrivit aceloraşi surse, Damaschin prefera fete din familii sărace, cărora le promitea servicii bine plătite în Capitală.

Citeşte şi:

Dinu Damaschin: «Irinel Columbeanu a cumpărat-o pe Anna Lesko de la bară»

Dinu Damaschin, despre sora mai mare a Monicăi Gabor: «A început de jos, de la trotuar»

Dinu Damaschin i-a aruncat Monicăi Gabor hainele peste gardCafteală ca în filme la nunta Alinei Gabor! Dinu Damaschin s-a luat la bătaie cu tatăl miresei, Emil Gabor - FOTO EXCLUSIV

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net