Tată disperat. Vrea să dea în judecată spitalul din Pitești

Ultima actualizare:

Părinții bebelușului externat azi din Spitalul „Marie Curie” au mulțumit Cerului și medicilor din Capitală pentru eforturile pe care l-au făcut pentru a le salva copilul. Tatăl micuțului a declarat azi, la externare, că are de gând să se coalizeze cu alți părinți lezați și să dea în judecată personalul și conducerea Spitalului de Pediatrie din Pitești pentru modul în care au gestionat cazul de îmbolnăvire cu E.coli.

„Am mai stat trei zile la Pitești degeaba. Medicii de la Spitalul din Pitești m-au trimis de la Pediatrie la Infecțioase pentru că medicul de gardă era foarte obosit, dormea. Mi-au zis asistentele să nu-l trezesc. M-au trimis la Infecțioase unde îmi spuneau că este în regulă și mă trimiteau la Pediatrie. De la Pediatrie mă trimiteau înapoi la infecțioase, ziceau că este bine, ne plasau ca pe minge. De trei ori au făcut așa. (…) Nu și-au făcut deloc treaba, vă spun eu. Să stați acolo să vedeți cum se comportă cu cei mici. Se comportă ca și cu niște animale. O să încerc să fac ceva. Am vorbit cu părinții, vom vedea. Ne gândim la ceilalți copii”, a declarat Tiberiu Matei, tatăl micuțului externat, conform hotnews.ro. Părintele e de părere că șefii spitalului ar trebui să dea dovadă de decență și să-și prezinte demisia, recunoscând astfel că au fost complet depășiți de situație.

Bărbatul a avut, totuși, puterea să zâmbească, fiindcă fiul lui se simte mult mai bine, acesta fiind și motivul pentru care a fost externat. „La început, când l-am adus, era ca o legumă. Acum este destul de bine – râde, mănâncă, urinează”, a spus acesta, mulțumind personalului medical de la „Marie Curie”. Bebelușul în vârstă de 10 luni este din Topoloveni, Argeș, și a ajuns la București la 4 februarie. Aici, medicii de la „Marie Curie” i-au pus diagnosticul de sindrom hemolitic uremic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net