Tarom: toate călătoriile planificate înainte de 31 august pot fi reprogramate gratuit

Ultima actualizare:

    Tarom oferă posibilitatea reprogramării gratuite a zborurilor rezervate până la 31 augustfoto: arhiva Click!
Tarom oferă posibilitatea reprogramării gratuite a zborurilor rezervate până la 31 augustfoto: arhiva Click!

Transportatorul aerian naţional Tarom a anunţat, luni, că toate călătoriile planificate înainte de 31 august pot fi reprogramate gratuit.

”Pentru că siguranţa pasagerilor noştri este esenţială respectăm cu stricteţe toate recomandările autorităţilor sanitare, respectiv reglementările în vigoare şi am luat toate măsurile necesare pentru prevenirea şi diminuarea riscului extinderii epidemiei de Covid-19. În plus, pentru a oferi o mai mare flexibilitate pasagerilor noştri, compania Tarom oferă în mod gratuit posibilitatea de a reprograma călătoriile astfel: pentru date ulterioare, cu păstrarea destinaţiei de călătorie, la alegere pe oricare dintre cursele operate Tarom de pe destinaţia iniţială; către orice altă destinaţie operată Tarom, fără a încasa o taxă de penalizare”, arată compania într-un anunţ publicat pe site-ul propriu.

Pasagerii pot alege o nouă dată și/sau destinație în 12 luni de la emiterea biletului

Această facilitate comercială este valabilă pentru bilete cu cel puţin o dată de călătorie programată până la 31 August 2020, iar pasagerii au posibilitatea de a alege noua dată şi/sau destinaţie, oricând în 12 luni de la data de emitere a biletului.

”Vă invităm să vă planificaţi cu încredere noile itinerarii, deoarece, indiferent de restricţiile tarifului achiziţionat, aveţi posibilitatea să schimbaţi rezervarea pentru date ulterioare, doar cu încasarea diferenţelor de tarif/taxe de aeroport, dacă cel iniţial nu este disponibil sau aplicabil pe noile date de călătorie”, mai arată compania.

Citește și:

Stare de alertă. Zborurile către mai multe ţări sunt suspendate timp de 14 zile

Raed Arafat: în ce condiții vor putea românii să părăsească localitatea în starea de alertă

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net