Tarom prelungește suspendarea curselor către mai multe țări europene

Ultima actualizare:

    foto: arhiva Click!
foto: arhiva Click!

Transportatorul aerian naţional Tarom a anunţat marţi că extinde până la 14 mai inclusiv suspendarea curselor către/dinspre Italia, Spania, Germania, Franţa, Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda şi Turcia.

"În contextul epidemiologic actual, şi ca urmare a noilor restricţii impuse pentru limitarea răspândirii Covid - 19, compania Tarom se aliniază la reglementările autorităţilor, respectiv la măsurile impuse în Articolul 3, punctele 1-5 ale Ordonanţei Militare Nr.10/27 aprilie 2020. Astfel, la nivelul companiei Tarom se instituie extinderea suspendarii operării curselor către/dinspre: Italia până ‪în data de 14 mai 2020, inclusiv; Spania până în data de 14 mai 2020, inclusiv; Germania – până ‪în data de 14 mai, inclusiv; Franţa până ‪în data de 14 mai, inclusiv; Austria până în data de 14 mai, inclusiv; Belgia până în data de 14 mai, inclusiv; Marea Britanie până în data de 14 mai, inclusiv; Olanda până în data de 14 mai, inclusiv; Turcia până în data de 14 mai, inclusiv", se arată într-un comunicat publicat de companie pe contul de Facebook.

Cum poți reprograma călătoria

Tarom precizează că va continua să opereze zboruri de pasageri către şi dinspre destinaţii considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea reglementărilor în vigoare şi sub rezerva posibilităţii suspendării şi acestora dacă situaţia o va impune. "Se vor opera în continuare zborurile de tip charter pasageri sau marfă, de asemenea cu respectarea regulilor în vigoare. În acest context, vă rugăm să reprogramaţi călătoriile pentru date viitoare, puteţi face acest lucru fără taxe de modificare sau puteţi solicita rambursarea sumelor plătite, contactând agentul emitent sau call center Tarom la 021.9361 şi la contact@tarom.ro", precizează compania.

Citește și:

Wizz Air anunță că redeschide o bază din România şi pregăteşte reluarea zborurilor

Ryanair amenință că nu va zbura cu locurile din mijloc libere. ”Este o idee idioată”

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net