Tarom introduce un nou zbor cu destinația Londra. Uite ce condiții trebuie să respecte pasagerii

tarom.jpg

avion tarom
foto: arhiva Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Compania Tarom anunță introduce un nou zbor din București spre Londra și retur. Cursa va fi operată în condiţii speciale, sub incidenţa hotărârii de guvern privind instituirea stării de alertă, iar pasagerii care vor fi acceptaţi la bordul aeronavelor trebuie să se încadreze în anumite condiţii.

Potrivit Digi 24, dinspre Londra spre România vor fi acceptaţi doar cetăţenii români care doresc repatrierea, iar dinspre România spre Londra sunt acceptaţi doar cetăţenii britanici.

Pentru cursa Bucureşti - Londra, tariful este de 267 euro, cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kilograme şi un bagaj de cală de 23 de kilograme, iar pentru Londra - Bucureşti, tariful este de 288 euro, de asemenea, cu toate taxele incluse şi aceleaşi condiţii în privinţa bagajelor.

Începând cu data de 8 iunie, Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru toţi cei care vor intra pe teritoriul acesteia. Înainte de călătorie, pasageri trebuie să completeze un formular special, condiție obligatorie pentru a putea intra în această țară.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM.

Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5