Tăriceanu, ultima plimbare înainte să predea permisul - FOTO

Ultima actualizare:
Mediacenter
Mediacenter

Călin Popescu Tăriceanu se bucură de ultimele zile când mai poate conduce şi ieri a participat la un concurs al maşinilor de epocă, organizat la Sinaia. Astfel, fostul prim-ministru şi-a etalat Mercedesul din 1968.

Forfotă mare în Sinaia, ieri.Colecţionarii de maşini retro şi-au etalat bijuteriile pe patru roţi la un concurs de eleganţă organizat de Retromobil Club România.

Printre participanţi s-a aflat şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care a avut şi calitatea de preşedinte al juriului.

Tăriceanu
Tăriceanu

Cu toate că nu a putut participa la concurs din cauza faptului că a jurizat, Tăriceanu nu s-a putut abţine să nu-şi prezinte Mercedesul 280 SL, fabricat acum 43 de ani.

Tăriceanu
Tăriceanu

Nu de alta, dar peste câteva zile îi expiră dovada de circulaţie şi nu se mai poate urca la volanul nici unei maşini timp de 60 de zile.

Tăriceanu a împins o maşină care avea probleme

Asta pentru că, la sfârşitul săptămânii trecute, Tăriceanu a provocat un accident în timp ce se afla la volanul unui bolid Porsche. Alături de parlamentar s-a aflat şi soţia sa, Ioana.

Tăriceanu
Tăriceanu

În limuzina roşie, familia Tăriceanu a atras toate privirile. La sfârşitul paradei, Tăriceanu s-a văzut nevoit să-i dea şi o mână de ajutor unui coleg căruia maşina a refuzat să-i mai pornească.


    Tăriceanu
Tăriceanu

Cu toate că era îmbrăcat la patru ace, parlamentarul a împins fără probleme la un Ferrari Dino, din 1972.

Intră în Mediacenter pentru mai multe fotografii


    Mediacenter
Mediacenter
image
image
image
image
image
image
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net