Tăriceanu, ce ghinionist eşti în trafic!

Ultima actualizare:

    Politicianul a fost  testat cu aparatul  etilotest.  Nu a  consumat băuturi  alcoolice
Politicianul a fost testat cu aparatul etilotest. Nu a consumat băuturi alcoolice

În 2006 şi-a rupt piciorul după ce a căzut cu motocicleta. Cinci ani mai târziu s-a ciocnit cu un taximetru. Ieri, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a bifat un nou accident: o Dacie care „a uitat" să frâneze l-a izbit violent din spate.

Maşina fostului premier şi actual senator PNL a fost lovită ieri dimineaţă de un autoturism Dacia condus de un buzoian în vârstă de 50 de ani. Din fericire, accidentul, care a avut loc pe raza municipiului Buzău, nu s-a soldat cu victime şi nu a fost nevoie de intervenţia cadrelor medicale.

2014- Poliţiştii l-au amendat pe şoferul vinovat

simeon stalpnicul png

Maşinile, însă, au fost destul de şifonate. „Este vorba despre o tamponare între două autoturisme, fără a fi înregistrate victime. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Buzău, care conducea pe Aleea Industriilor către Şoseaua Spătarului nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de alt autoturism din faţa sa, lovindu-l", a explicat comisarul şef Florina Crucianu, de la Poliţia Judeţeană Buzău. Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestul, care a arătat că nu au consumat alcool, însă buzoianul s-a ales cu trei puncte penalizare şi avertisment.

2006. Tăriceanu (62 de ani) nu este la primul incident de acest gen. Ba unele s-au terminat chiar mai rău pentru politician. În 2006, Tăriceanu a fost internat la Spitalul Elias, după un accident cu motocicleta. El a pierdut cotrolul frumosului Harley Davidson într-o curbă din Corbeanca şi a intrat într-un Ford Mondeo care circula regulamentar din sens opus.

simeon stalpnicul png

2011. Fostul prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu, actual senator PNL, a mai fost implicat într-un accident cu un taxi, pe şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală. Tamponarea s-a produs atunci din cauza fostului premier, care nu a acordat prioritate, greşeală care l-a costat pe politician permisul pe 60 de zile.

simeon stalpnicul png

UPDATE Tăriceanu, implicat într-un accident în Buzău

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net