Târguri de mărţişor, la mall

Indiferent dacă ai sărbătorit iubirea de Valentine’s Day, că o vei sărbători de Dragobete sau că pur şi simplu cauţi un cadou drăguţ pentru iubita ta, de 8 martie, poţi găsi tot ce ai nevoie la târgurile de profil organizate în mall-urile din Bucureşti.

Târgul de Mărţişor de la Mega Mall este deschis în perioada 12 februarie – 12 martie la nivelul -1 şi te aşteaptă cu cele mai inspirate daruri. Un astfel de târg este organizat şi la Bucureşti Mall. Până la 24 februarie găseşti acolo  zeci de opţiuni de cadouri romantice, inedite şi simpatice,  de la flori şi dulciuri până la bijuterii, decoraţiuni şi accesorii handmade. Târgul este deschis zilnic între orele 10.00 şi 22.00. Şi la Plaza România, între 10 şi 24 februarie, îndrăgostiţii pot găsi cadouri inedite la târgul deschis între orele 10.00 şi 22.00.

Aurelian Temişan cântă serenade

 

Iubirea, tema predilectă a jazzului universal, va fi cântată miercuri, 21 februarie, de la ora 18.30, de către Aurelian Temişan şi trei instrumentişti (Ionuţ Bica la pian, Adrian Flautistu la contrabas şi Vlad Popescu la baterie). Este un demers artistic dedicat doamnelor şi domnişoarelor, pus în scenă în cadrul unui concert numit „Soul Serenade – L.O.V.E”.  Spectacolul are loc la Teatrelli din Bucureşti, preţul unui bilet fiind de 41,58 lei. 

Vunk şi Corina Chiriac cântă de Dragobete la Cluj-Napoca

 

Dragobetele, simbolul suprem al dragostei autohtone, va fi sărbătorit la Cluj-Napoca vineri, 23 februarie, cu ocazia centenarului României. Festivalul DOR (Dragobete, Obiceiuri, Românisme), aflat la prima ediţie, are loc la Sala Polivalentă şi îşi doreşte să reafirme tradiţii vechi prin abordări noi. Pe scenă vor urca VUNK, Corina Chiriac, Emanuel Mirea (Stigma) şi mulţi alţii. Preţul unui bilet este de 30 de lei.

loading...
Loading...