Târgul de Turism 2020. Iată unde petreci Paștele dar și vacanța de vară cu bani puțini!

Ultima actualizare:

    Vacanța de vis se cumpără zilele acestea de la Târgul de Turism 2020, de la Romexpo
Vacanța de vis se cumpără zilele acestea de la Târgul de Turism 2020, de la Romexpo

Mai sunt doar două luni până la Paște, astfel că la Târgul de Turism 2020 românii caută unde ar putea să-l petreacă departe de casă. Iar agențiile de turism se întrec în oferte. Acestea vă propun vacanța de primvără, dar și de vară atât la noi, cât în străinătate cu bani puțini.

Sunt mulți români care au renunțat să mai petreacă Învierea Domnului acasă. Preferă să aibă o vacanță binemeritată, mai ales că sunt destinații unde pot face plajă. Iată ce propuneri sunt din partea agențiilor de turism!

Paște 2020. Oferte Târgul de Turism

Cipru

Holiday Office vă propune Paște în Cipru, în perioada 16-21 aprilie, la Hotelul Nestor, de 4 stele. Este situat la 300 de metri de plaja din Ayia Napa şi oferă o piscină interioară şi exterioară, o cadă cu hidromasaj sauna, masaj, jacuzzi, teren de tenis, volei, loc de joaca pentru copii.

Camerele sunt echipate cu aer condiționat, uscător de par, radio, telefon, minibar, frigider, căsuță de valori, balcon.

Pentru 5 nopți de cazare cu demipesiune, transport cu avionul, taxe de aeroport, transfer de grup aeroport, asistență turistică în limba română,  asigurarea medical, prețul este de 585 euro/persoană.

Delta Dunării

Există însă și varianta să petreceți Paștele în Delta Dunării, în perioada 16-20 aprilie. Delta Resort Murighiol, de 4 stele, vine cu prețuri de la 974 lei/pers  pentru seniori și de la 1.074 lei/pers pentru restul. Aveți incluse transportul cu autocarul pe ruta  București – Murighiol- București, patru nopți cazare cu mese tip bufet (all inclusive), gustare compusă din fursecuri și ceai la samovar (între orele 11.00 - 12.00), gustare lipovenească la ora 17.00, acces gratuit la locul de joacă pentru copii, posibilitatea de a pescui de pe pontonul hotelului. Mai multe detalii găsiți pe www.gulliverresort.ro.

Vara 2020. Oferte de vacanță la Târgul de Turism

Tenerife

  • Hotelul ”Iberostar Ole Tropical Tenerife”, de 4 stele, este situat pe Costa Adeje, la 400 m de plajă, la 5 minute de clubul de golf si la 20 de minute de aeroport. Are piscină exterioară, sală de gimnastică, resturant bufet, două baruri, acces Wi-Fi, parcare private. Șapte nopți de cazare, în cameră dublă, cu mic dejun, transport cu avionul , taxe de aeroport, asistență turistică în limba română,  asigurare medicală și Storno, costă de la 699 euro/pers. Charter-ele spre Tenerife operează în perioada 30 mai- 30 octombrie.

Creta Chania

  • Hotelul Porto Platanias Village Resort, de 4 stele, se află la 12 km distanță de orașul Chania. Are centru SPA, wi-fi gratuit, 6 piscine, 5 restaurante, 5 baruri, servicii de rent-a-car, servicii medicale la cerere, sala de conferinte, program de divertisment în fiecare seara. Camerele sunt tip studio, astfel că există și chicinetă complet echipată.  Șapte nopți de cazare, în cameră dublă, cu mic dejun, transport cu avionul , taxe de aeroport, asistență turistică în limba română, asigurare medicală și Storno, costă de la 519 euro/pers. Charter-ele spre Creta Chania operează în perioada 6 iunie-19 septembrie.

Creta Heraklion

  • Hotelul Alaxeander Beach Hotel& Village, de 5 stele, este amplasat pe plajă în regiunea Malia, la numai 2 km față de centrul orașului. Atracții importante ale zonei se afla în apropierea locației (3 - 7 km ). Plaja se afla la două minute distanță de mers, iar aeroportul din Heraklion la 25 km. Ai acces imediat la plaja privată cu lungime de 500 m, terasă la soare, gradină, 5 piscine ( interior, exterior, pentru copii ), spa, centru de wellness, sală de fitness,  2 restaurante, tavernă, 2 baruri, lounge, internet wireless gratuit în zonele publice, club pentru copii, servicii de babysitting, magazine (în unitatea de cazare), facilități pentru practicarea sproturilor nautice pe plajă, divertisment de seară. Șapte nopți de cazare, în cameră dublă cu vedere la grădină, cu demipensiune, transport cu avionul , taxe de aeroport, asistență turistică în limba română, asigurare medicală și Storno, costă de la 789 euro/pers. Charter-ele spre Creta Heraklion operează în perioada 3 iunie-23 septembrie.

Delta Dunării

Vara în Delta Resort, 4 stele, în Murighiol:

• Delta Seniori 3 nopți - tarife de la 549 lei/persoană (căsuță 4 stele) de la 649 lei/persoană (corp central 4 stele);

• Delta pentru Toți 3 nopți - tarife de la 599 lei/persoană (căsuță 4 stele),  de la 699 lei/persoană (corp central 4 stele);

• Delta Seniori 4 nopți - tarife de la 699 lei/persoană (căsuță 4 stele?) , de la 799 lei/persoană (corp central 4 stele);

•.Delta pentru Toți 4 nopți - tarife de la 749 lei/persoană (căsuță 4 stele) , de la 849 lei/persoană (corp central 4 stele).

Servicii incluse: 3 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București. Detalii pe www.gulliverresort.ro.

Reduceri de 400 de euro la cazare

Și cei de la Christian Tour vin cu oferte pentru vara 2020 la Târgul de Turism. Cei care aleg varianta de transport cu avionul găsesc aici reduceri de la 100 de euro/cameră până la 400 de euro în destinații ca Antalya și Bodrum (Turcia), Hurghada (Egipt), Mallorca și Tenerife (Spania), Creta, Kos, Zakynthos și Rodos (Grecia). Românii care preferă stațiunile de la Marea Neagră pentru concediul din vară își pot achiziționa pachetul cu o reducere Early Booking de până la 40%.

Pentru cei care vor să se relaxeze în destinații exotice, Christian Tour a “tăiat” 100 de euro/cameră din prețul pachetului în destinații precum Punta Cana (Republica Dominicană), Cancun și Riviera Maya (Mexic), Varadero (Cuba), Mauritius, Bali, Thailanda, astfel că un sejur pornește de la 655 euro/persoană (+ 265 euro taxe aeroport). Tot în destinații exotice, dar pe programele de circuite din oferta Christian Tour, discount-urile sunt de până la 400 de euro/cameră.

50 de eure reducere la circuitele culturale

Pe durata Târgului de Turism, toți cei care achiziționează excursiile opționale din programele de circuite culturale în Europa beneficiază de un discount de 50 de euro.

Pe lângă această ofertă, turoperatorul vine cu tarife reduse la programele de tip pelerinaj (Israel, Grecia, Egipt), precum si la programele Senior Voyage în Toscana, Napoli, Sicilia, Elveția, Cipru, Portugalia, Țara Bascilor sau Scoția.

Christian Tour lansează cu ocazia Târgului de Turism și câteva programe inedite în țară, reunite sub denumirea “Vacanțe pentru cei mari și cei mici”.

Este vorba despre circuite inedite în România, pentru toate categoriile de vârstă. Excursiile se desfășoară în unele dintre cele mai frumoase și bogate cultural zone din țară: Țara Hațegului, Delta Dunării și Maramureș.

Și amatorii de city-break-uri au motive să viziteze Târgul de Turism: cei care achiziționează de la Christian Tour un city break în Paris, Londra, Roma, Barcelona și Atena beneficiază de un discount de 10%. Toate ofertele sunt valabile atât la standul Christian Tour de la Romexpo, cât și în agențiile din toată țara și online, pe site-ul www.christiantour.ro.

Târgul de Turism a început astăzi, 20 februarie, la Romexpo și se închide pe 23 februarie.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/targul-de-turism-2020-platesti-vacanta-cu-magneti-de-frigider-incepe-joi-la-romexpo

https://www.click.ro/news/national/targul-de-turism-2020-reducere-de-120-de-euro-la-vacanta-de-vara

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net