Târg de articole sportive second hand, în toată țara. În ce condiții poți să-ți vinzi bicicleta sau geaca de munte

Ultima actualizare:

    Târgul are loc în perioada 1 iunie - 15 octombrie
Târgul are loc în perioada 1 iunie - 15 octombrie

Ai acasă schiuri pe care nu le mai folosești, o geacă pe care ai dat o grămadă de bani, dar nu-ți mai vine bine, vrei să-ți schimbi bicicleta? Poți să-ți scoți la vânzare toate aceste echipamente sportive la cel mai mare târg second hand din România, desfășurat în magazinele Decathlon din toată țara. Participarea este gratuită.

Pasionații de sport sunt așteptați în perioada 1 iunie – 15 octombrie 2020 să cumpere sau să vândă echipamente sportive aflate în stare bună, în cadrul celui mai mare târg de articole sportive din România, Trocathlon, aflat la cea de-a 20-a ediție. Târgul, care se desfășoară la nivel național, încurajează sustenabilitatea, prin re-vinderea, re-utilizarea și re-valorificarea produselor sportive.

Condiții de vânzare

Participarea la târgul Trocathlon este gratuită și toți cei înscriși vor beneficia de consilierea permanentă a angajaților magazinelor pentru stabilirea prețului de vânzare. În cadrul târgului sunt acceptate articole sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon, care sunt în stare bună de funcționare și prezentabile din punct de vedere estetic. Dacă sunt atractive din punct de vedere estetic și accesibile ca preț, vor fi cumpărate în 2-3 zile de la depunerea lor în magazin, dau asigurări reprezentanții magazinului. Nu trebuie să stai personal să-ți vinzi produsele. Doar le depui la stand și magazinul îl vinde pentru tine, fără comision de consiliere sau de vânzare. Produsele vor fi prezente atât în magazinul fizic, cât și în catalogul online, iar dacă se va vinde, vei fi anunțat imediat pe email. La final, vei primi un voucher echivalent cu prețul de vânzare, pe care îl poți folosi la următoarele achiziții ale tale din cadrul magazinului. Voucherul va fi valabil 24 luni. Dacă nu se vinde, produsul poate fi luat înapoi sau poate fi donat unei asociații caritabile.

Ce trebuie să știe cumpărătorii

Produsele au fost în prealabil verificate de tehnicienii din atelierul Decathlon. Sunt scoase la vânzare doar produse avizate, care îndeplinesc anumite norme de calitate. Bicicletele au parte de o revizie gratuită în primele 6 luni de la achiziționare. Prețul este cel cerut de vânzător, fără adaos comercial. Le puteți vedea și proba fizic, dar pot fi vizualizate și pe pagina de web a târgului.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net