Țara geme, dar ei petrec! Liderii PSD, petrecere de pomină la Vila Lac

Ultima actualizare:

    Se anunță o petrecere de pomină la Vila Lac, între liderii PSDFoto: arhivă personală
Se anunță o petrecere de pomină la Vila Lac, între liderii PSDFoto: arhivă personală

Zeci de mii de români ies în stradă pentru a-și striga nemulțumirea față de trecerea contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, dar guvernanții îi ignoră în totalitate! Mai mult decât atât, se pare că liderii PSD plănuiesc o petrecere de pomină marți seara, pe 7 noiembrie.

„Câinii latră, ursul merge”, spune o zicală românească, ce pare să se potrivească precum o mănușă în aceste zile, când Guvernul Tudose nici nu vrea să audă nemulțumirile oamenilor din stradă. Știri pe surse relatează că liderii PSD au o întâlnire marți seara, în mare secret, la Vila Lac, unde vor discuta despre proiectele politice, dar se va da și o petrecere de pomină. Trebuie amintit de altfel, că miercuri, 8 noiembrie, va fi onomastica premierului Mihai Tudose.

Cu alte cuvinte, PSD-iștii vor mai discuta, printre un păhărel de șampanie și o gustare, subiecte precum modificările Codului Fiscal, dar și despre anunțatele proteste de miercuri.

Pe 7 noiembrie, premierul Tudose a anunțat că miercuri va avea loc ședința de Guvern, iar modificările Codului Fiscal, inclusiv transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, vor fi adoptate prin Ordonanță de Urgență.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net