Tanti Sofia, sărbătorită la serviciu la 84 de ani. Bătrânica a primit tort la grădinița în care lucrează

6_1.jpg

Domnul primar Gigel Jianu a adus un tort de ciocolată

Sofia Chiţoran, bătrâna din Motru, care lucrează la Grădiniţa din Leurda, a împlinit 84 de ani, iar preşcolarii, educatoarea şi primarul i-au făcut o frumoasă surpriză: bătrânica a primit un tort cu artificii şi flori.

Sofia Chiţoran s-a bucurat de surpriză: „Am venit de dimineaţă, pe la ora 4.00 ca să fac focul, am făcut şi curăţenie, cum fac de fiecare dată. Mi-au adus flori şi tort! Au ştiut că este ziua mea. M-am bucurat tare mult. Am împlinit 84 de ani şi plec pe 85! Aş vrea, ca atât cât m-o mai ţine Dumnezeu, să stau cu copiii, la grădiniţă. Când nu voi mai putea, aş vrea ca tot satul să mă ducă la mormânt, pentru că am stat cu copiii”.

6_2.jpg

Copiii de la grădiniță i-au adus flori

Şi educatoarea s-a bucurat că tanti Sofia a putut fi sărbătorită la grădiniţă. „Când am ajuns la grădiniţă, domnul primar era acolo şi îi adusese tort! Tanti Sofia a zis că se simte din ce în ce mai tânără, se simte foarte bine în mijlocul copiilor şi îşi face datoria cu vârf şi îndesat! Îi iubeşte foarte mult pe copii şi noi o iubim pe ea! Îi dorim multă sănătate! Iarna vine foarte devreme, ca să se asigure că va fi cald în clasă”. 

Edilul Gigel Jianu a declarat că a dorit să îi facă această surpriză frumoasă bătrânei pentru că aceasta merită, fiind un exemplu pentru întreaga comunitate. 

«E un exemplu pentru fiecare dintre noi»

„Toată lumea ştia că este ziua dumneaei şi am vrut să îi facem o frumoasă surpriză. Am adus tort şi dulciuri, pe care, bineînţeles, le-a împărţit cu copiii! Nu se aştepta şi am ţinut neapărat să o felicit. Ne dorim să fie alături de noi cât mai mulţi ani de acum înainte! Inclusiv duminica dânsa merge să facă căldură. Copiii i-au adus flori şi i-au urat La mulţi ani! Să ne trăiască tanti Sofia, pentru că este un exemplu pentru fiecare dintre noi!”. 

Tanti Sofia lucrează de 40 de ani ca femeie de serviciu şi şi-a câştigat respectul tuturor. Salariul ei este de 440 de lei, bani care îi sunt de mare folos deoarece completează pensia de 640 de lei pe care o primeşte de la CAP.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1