Tânărul suspectat că și-a ucis rudele, trimis în judecată

suspect_tripla_crima.jpg

crima tripla, constanta, alexandru stoica, rude
Alexandru Stoica a fost arestat la scurt timp după comiterea crimelor (foto: telegrafonline.ro)

Ancheta a ajuns la final. Constănțeanul de 21 de ani, suspectat că și-a ucis, în luna iulie, vărul, mătușa și bunica pentru a-i deposeda de bani a fost trimis în judecată. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au strâns toate probele care îl incrimiează pe Ștefan Alexandru Stoica, iar procesul poate începe.

Pe tânărul acuzat de triplu asasinat îl așteaptă zeci de ani de închisoare, dacă procurorii vor dovedi în instanță că el e autorul oribilei crime din luna iulie, petrecută în locuința mătușii sale de pe Șoseaua din Vii. Anchetatorii l-au trimis în judecată pe Ștefan Alexandru Stoica pentru omor calificat și tâlhărie, iar procesul e pe cale să înceapă. O mătușă de-a ucigașului s-a constituit parte civilă în proces și a cerut daune morale de 700.000 de euro pentru moartea fiului și a mamei sale, scrie telegrafonline.ro. Tânărul a negat crimele, însă probele îl incriminează.

Măcelul s-a petrecut pe 23 iulie, în jurul orei 18.00, când poliștii au fost alertați că într-un imobil de pe Șoseaua din Vii sunt trei cadavre. Deși inițial se credea că una din victime e atacatorul, care a ales să se sinucidă după oribila crimă, oamenii legii au găsit indicii care i-au condus la adevăratul făptaș. Cele trei persoane găsite în casă, Marius Cristian Martoiu (19 ani), Paraschiva Martoiu (57 de ani) și Gherghina Pârvuleț (81 de ani) au fost ucise cu bestialitate pentru a fi jefuite. Autorul a răscolit toată casa și a fugit cu cerceii mătușii, smulși din urechi, și cu toți banii pe care i-a găsit în portofelele și buzunarele rudelor sale. După crimă și jaf, tânărul a dispărut cu mașina vărului său, o Dacie pe care avariat-o în încercarea de a fugi din casa groazei.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1