Tânărul înecat în Someșul Mic era fotbalist. Ce a transmis clubul

somesul-mic-inec.png

Tânăr înecat în Someșul Mic fotbalist
Adolescentul care și-a pierdut viața, zilele trecute, în apele Someșului Mic, consumase înainte droguri
Sursa foto: Adevărul

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Tânărul înecat în Someșul Mic, marți seară, după ce consumase droguri cu efect psihotrop, era fotbalist la clubul FC Unirea Dej.

Tânărul care şi-a pierdut viaţa în râul Someşul Mic era un junior al Unirii Dej, scrie Ziua de Cluj. Potrivit presei locale, Ionuț Mangiurea era portar legitimat la FC Unirea Dej, la grupa U 17. Tânărul era și component al lotului național U17. A evoluat în trecut la Armenopolis Gherla, dar și la CFR Cluj U15.

Tânărul înecat în Someșul Mic era fotbalist. Mesajul de condoleanțe al clubului

Clubul de fotbal FC Unirea Dej a transmis un mesaj de condoleanţe pe contul oficial de Facebook. "Junior al clubului nostru, Ionuț Mangiurea s-a stins din viață la numai 15 ani. Acesta a fost scos fără suflare din râul Someșul Mic din localitatea Gherla. FC Unirea Dej transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate, colegilor lui de la echipa de juniori U17 și celor apropiați. Dumnezeu să-l odihnească în pace!". După postarea mesajului, au curs cuvintele de încurajare şi părere de rău adresate familiei tânărului.

  

 

Trupul băiatului de doar 15 ani a fost găsit, miercuri dimineață de echipajele de salvare în Someșul Mic. Căutările băiatului au început marți seara, după ce a fost anunțată dispariția acestuia în apele râului. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal, pentru ucidere din culpă.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5