O tânără de 24 ani, sergent în MApN, s-a sinucis din dragoste. Avea o relație cu un coleg căsătorit

sergdddent1_copy.jpg

Sergentul Valentina Gheorghiţă a avut un destin crunt

Poveste sfâşietoare la Brăila! Valentina Gheorghiţă, în vârstă de numai 24 de ani, sergent în Ministerul Apărării Naţionale, s-a sinucis la începutul săptămânii. Apropiaţii dezvăluie că tânăra se iubea cu un coleg din unitatea militară, căsătorit, cu care avea o relaţie de doi ani. „Cred că a suferit mult”, mărturiseşte, îndurerată, o mătuşă.

Vestea că Valentina Gheorghiţă, o fată frumoasă şi ambiţioasă, şi-a curmat viaţa i-a şocat pe apropiaţi. 
Trupul neînsufleţit al tinerei de 24 de ani a fost găsit la începutul săptămânii, în garsoniera din Brăila în care locuia. Sergent în Ministerul Apărării Naţionale, Valentina era angajată la Unitatea Militară 01531 de pe strada Industria Sârmei. 
Prietenii şi rudele se întreabă de ce Valentina a recurs la acest gest. De curând, ea fusese ­avansată în grad şi intrase la facultatea pe care şi-a dorit-o, scrie adevarul.ro. 
„Era o persoană cu un proiect frumos de viitor. Cum a ajuns să ia decizia asta? Cine a împins-o? Cred că a suferit mult, iar adevărul va ieşi la iveală. Dumnezeu să te ierte, suflet de înger”, oftează Aurelia Tingan, mătuşa tinerei. Apropiaţii vorbesc despre o relaţie pe care o avea cu un coleg de la unitate. 
„Era iubitul ei, de acolo au plecat nişte probleme. Era coleg de serviciu, da”, dezvăluie o verişoară. 
Una dintre prietenele cele mai bune arată că, în seara în care Valentina şi-a luat viaţa, vecinii au auzit ţipete din garsoniera ei. 
„Eu am vorbit cu ea, ultima dată, vineri noapte, în jurul orei 23.00”, spune Violeta, prietena tinerei. 

serguuent2_copy.jpg

“Valentina era mulțumită de realizările ei”, povestește o prietenă

“Era foarte fericită, mulţumită cu ceea ce realizase. Îşi cumpărase o maşină, îşi luase şi un telefon. Nimic n-a dat de înţeles că ar re­curge la acest gest. Din câte am înţeles, acest individ, că om nu pot să-i spun, a fost la apartamentul ei, avea cheie. În seara aceea, vecinii au auzit ţipete din apartament, se certa cu individul. Este coleg de serviciu cu ea. Oricum, în grad e mai mare ca ea şi e căsătorit”, adaugă Violeta. 
Tânăra a fost înmormântată, miercuri, în comuna natală, Unirea, în uniformă militară de serviciu şi într-un sicriu alb. Mulţi dintre colegii de la unitate au ţinut să fie prezenţi la funeralii. 
Loading...