Tânără de 27 de ani, răpită de pe stradă și violată pe un câmp, în Vaslui! A mers zeci de km desculță până a găsit o casă

Ultima actualizare:

    O tânără de 27 de ani a fost violată de un bărbat de 40 de ani, pe un câmp din județul VasluiFoto: Arhiva Click!
O tânără de 27 de ani a fost violată de un bărbat de 40 de ani, pe un câmp din județul VasluiFoto: Arhiva Click!

Caz șocant în Vaslui! O femeie de 27 de ani a fost răpită de pe o stradă din Bârlad, violată și abandonată într-o pădure, luni (11 noiembrie). Principalul suspect este un bărbat de 40 de ani, din localitatea Perieni.

Cea care a sunat la 112 a fost o femeie din satul Mânzătați, comuna Ibănești. Ea le-a spus polițiștilor că la poarta ei este o tânără în stare de șoc. Victima era desculță și i-a spus femeii că a fost rpită de pe stradă, violată pe un câmp și abandonată într-o pădure, potrivit adevarul.ro

De frică să nu fie prinsă din nou de agresor, victima a alergat desculţă prin pădure mai bine de 10 kilometri, până a ajuns la prima casă să ceară ajutor.

Suspectul a fost prins

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, în cursul serii de marţi, 12 noiembrie, a fost identificat un suspect. Acesta ar fi un bărbat de pe raza comunei Perieni. Principalul suspect în acest caz este un bărbat de 40 de ani, din localitatea Perieni. Bărbatul este acuzat de viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată. Pe numele suspectului a fost emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net