Tânără de 27 de ani, răpită de pe stradă și violată pe un câmp, în Vaslui! A mers zeci de km desculță până a găsit o casă

fata_vioalata.jpg

Fată plângând
O tânără de 27 de ani a fost violată de un bărbat de 40 de ani, pe un câmp din județul Vaslui
Foto: Arhiva Click!
Citeste tot despre: 

Caz șocant în Vaslui! O femeie de 27 de ani a fost răpită de pe o stradă din Bârlad, violată și abandonată într-o pădure, luni (11 noiembrie). Principalul suspect este un bărbat de 40 de ani, din localitatea Perieni.

Cea care a sunat la 112 a fost o femeie din satul Mânzătați, comuna Ibănești. Ea le-a spus polițiștilor că la poarta ei este o tânără în stare de șoc. Victima era desculță și i-a spus femeii că a fost rpită de pe stradă, violată pe un câmp și abandonată într-o pădure, potrivit adevarul.ro

De frică să nu fie prinsă din nou de agresor, victima a alergat desculţă prin pădure mai bine de 10 kilometri, până a ajuns la prima casă să ceară ajutor.

Suspectul a fost prins

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, în cursul serii de marţi, 12 noiembrie, a fost identificat un suspect. Acesta ar fi un bărbat de pe raza comunei Perieni. Principalul suspect în acest caz este un bărbat de 40 de ani, din localitatea Perieni. Bărbatul este acuzat de viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată. Pe numele suspectului a fost emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1