Tânără de 22 de ani, jefuită în Dâmbovița de o ghicitoare în palmă

politia-targoviste-685x320.jpg

Polițiștii din Târgoviște se confruntă cu o avalanșă de sesizări de la omanei păcăliți de false ghicitoare
Citeste tot despre: 

Curioasă să-și știe soarta, o tânără de 22 de ani din Dâmbovița a trăit șocul vieții! Potrivit știrileprotv.ro, fata a rămas fără bijuteriile din aur și fără bani după ce a acceptat să îi ghiceasca in palma o necunoscuta. Și asta nu a fost tot…tânăra le-a povestit rudelor că a fost amenințată cu un cuțit

Păgubita locuiește de ceva vreme cu iubitul ei, într-un apartament din Târgoviște. Curioasă dacă are noroc în dragoste sau la bani, fata a fost convinsă de câteva femei, care au abordat-o pe stradă, sa le plătească o anumită sumă de bani pentru a afla ce-i rezervă viitorul.

Familia tinerei povesteste ca fata a vrut să plece când a văzut că femeile îi cer și cerceii, dar suspectele, trei la număr au înconjurat-o și i-au pus chiar un cuțit în burtă. Așa că nu a mai avut ce face și a dat tot ce avea la ea: bani și aur.

După ce a rămas fără bunuri, tânăra a mers la poliție să reclame totul. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru inșelăciune și sunt pe urmele suspectelor

loading...
Loading...

Citește și

  • Procurorul care a instrumentat "dosarul vrăjitoarelor" a fost reţinut, ieri, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea mită de la rudele celor arestaţi în dosar. Max Bălăşescu, procuror la Parchetul Ilfov, ar fi cerut 300.000 de euro pentru a-i face scăpaţi pe cei care au şantajat-o pe Oana Zăvoranu.