Tânără de 21 de ani, ucisă de fostul iubit în spatele Catedralei din Timişoara

Ultima actualizare:

    Poliţiştii se află pe urmele criminalului
Poliţiştii se află pe urmele criminalului

O tânără în vârstă de 21 de ani a murit, vineri seară, după ce a fost înjunghiat de fostul iubit, fapta petrecându-se în parcul din spatele Catedralei din municipiul Timişoara.

Viaţa unei tinere de 21 de ani a fost curmată brutal de fostul iubit, orbit de furie. Potrivit anchetatorilor, fata în vârstă de 21 de ani, din Hunedoara, se afla, vineri seara, în parcul din spatele Catedralei din Timişoara, iar la un moment dat la ea a venit fostul ei iubit, în vârstă de 31 de ani, tot din Hunedoara. Bărbatul a scos un cuţit cu care a înjunghiat-o pe tânără de mai multe ori, după care a fugit. Martorii incidentului au sunat la 112, iar la faţa locului a sosit o ambulanţă în cel mai scurt timp.

Poliţiştii se află în cautarea criminalului

Victima a fost transportată la spital, însă medicii nu au putut face nimic pentru a o salva, leziunile suferite fiind unele incompatibile cu viaţa, relatează news.ro. Oamenii legii au demarat o anchetă şi continuă cercetările pentru capturarea şi pedepsirea bărbatului de 31 de ani care a pus capăt vieţii iubitei sale cu 10 ani mai mică decât el.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net