Tânără de 17 ani, violată și tâlhărită de patru bărbați în Brăila

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Chiar dacă țara noastră încă nu și-a revenit după cazul cutremurător din Caracal, infracțiunile continuă, din păcate. O tânără de doar 17 ani a fost violată și tâlhărită de patru indivizi, după ce a făcut autostopul în Brăila, situație asemănătoare cu cea a Alexandrei Măceșanu.

După ce a scăpat din mâinile agresorilor, tânăra s-a dus la Poliție iar oamenii legii au început cercetările în acest sens. Cea care a sunat la 112 a fost altă femeie, nu tânără în cauză. Potrivit unor surse, citate de debraila.ro, tânăra s-ar fi prostituat. Femeia care a anunțat serviciul de urgentă a spus că nu reușește să ia legătura cu minora pe care a văzut-o ultima oară pe Șoseaua de Centură, suindu-se într-o mașină. 

Din primele cercetări, se pare că între tânără și client a izbucnit un conflict, moment în care bărbatul a lovit-o pe victimă, luându-i telefonul mobil și geanta în care se afla suma de 200 de lei. După ce a bătut-o și tâlhărit-o, șoferul a oprit autoturismul în zona digului Brăila-Galați, unde, împreună cu alți trei indivizi, ar fi violat-o pe minoră.

În cele din urmă, în timp ce polițiștii efectuau investigații specifice, fata a anunțat că a ajuns la domiciliu, scăpând din mâinile celor patru bărbați. Totuși, sursele citate spun că victima, audiată de oamenii legii, nu oferă detalii concrete cu privire la agresori sau la locul în care ar fi avut loc violul. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net