Tânăr în stare gravă la spitalul din Brăila după ce a fost înjunghiat în trafic

Ultima actualizare:

    Mascații au venit de urgență la fața locului iar în urma declarațiilor victimei au reușit să rețină atacatorii
Mascații au venit de urgență la fața locului iar în urma declarațiilor victimei au reușit să rețină atacatorii

Scene de violență de față cu zeci de oameni, pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Brăila, chiar în fața unui sediu al Poliției. Potrivit digi24.ro, un tânăr de 25 de ani a ajuns, miercuri, la spital cu tăieturi multiple după ce a fost atacat în trafic de trei bărbaţi. Aceştia i-au blocat maşina, au spart geamul şi l-au tăiat, cel mai probabil, cu o sabie

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila, subinspector Laura Dan, conflictul, semnalat la 112, a avut loc pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, în imediata apropiere fiind sediul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor Brăila.

”Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe cei trei bărbaţi, doi din Brăila de 35 şi 63 de ani, şi unul de 37 de ani din Buzău, bănuiţi de comiterea faptei. În cauză, va fi întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s a comis fapta”, a declarat Laura Dan. 

Aceasta s-a ferit să spună dacă în conflict a fost folosită o sabie, însă la faţa locului, pe stradă, a fost găsită teaca unui astfel de obiect. Deocamdată, nu se cunoaşte. 

Dan a adăugat că cei trei agresori sunt identificaţi, însă nu sunt în custodia Poliţiei.

Conform martorilor, tânărul ar fi ieşit de la Starea Civilă, unde fusese să-şi declare copilul. El are tăieturi multiple, în zona feţei, umărului şi pe spate, însă leziunile nu ar fi adânci, fiind, se pare, în afara oricărui pericol.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net