Tânăr în stare gravă la spitalul din Brăila după ce a fost înjunghiat în trafic

buletine0.jpg

Mascații au venit de urgență la fața locului iar în urma declarațiilor victimei au reușit să rețină atacatorii
Citeste tot despre: 

Scene de violență de față cu zeci de oameni, pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Brăila, chiar în fața unui sediu al Poliției. Potrivit digi24.ro, un tânăr de 25 de ani a ajuns, miercuri, la spital cu tăieturi multiple după ce a fost atacat în trafic de trei bărbaţi. Aceştia i-au blocat maşina, au spart geamul şi l-au tăiat, cel mai probabil, cu o sabie

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila, subinspector Laura Dan, conflictul, semnalat la 112, a avut loc pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, în imediata apropiere fiind sediul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor Brăila.

”Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe cei trei bărbaţi, doi din Brăila de 35 şi 63 de ani, şi unul de 37 de ani din Buzău, bănuiţi de comiterea faptei. În cauză, va fi întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s a comis fapta”, a declarat Laura Dan. 

Aceasta s-a ferit să spună dacă în conflict a fost folosită o sabie, însă la faţa locului, pe stradă, a fost găsită teaca unui astfel de obiect. Deocamdată, nu se cunoaşte. 

Dan a adăugat că cei trei agresori sunt identificaţi, însă nu sunt în custodia Poliţiei.

Conform martorilor, tânărul ar fi ieşit de la Starea Civilă, unde fusese să-şi declare copilul. El are tăieturi multiple, în zona feţei, umărului şi pe spate, însă leziunile nu ar fi adânci, fiind, se pare, în afara oricărui pericol.

Loading...
 
 

Citește și

  • O banală neînţelegere în trafic în Capitală era să se sfârşească tragic. Pistoale, bâte, săbii şi cuţie, tot arsenalul pentru a pune la punct o familie din cartierul 23 August. Agresorii, cinci angajaţi ai firmei de pază şi protecţie BGS.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1