Tânăr înjunghiat în stradă, agresorii i-au tăiat urechea

Citeste tot despre: 

Un tânăr de 23 de ani din comuna Cobadin, judeţul Constanţa, a fost la un pas de moarte după ce mai mulţi indivizi s-au năspustit asupra lui înarmaţi cu cuţite. Totul s-a petrecut duminică noapte, după un botez, la care toţi actorii acestei scene de groază au participat ca invitaţi.

Scandalul a început la „spartul târgului”, între un bărbat şi alţi patru indivizi, cu care acesta fusese la un botez din localitate. Tânărul agresat a fost urmărit cu maşinile de mai multe persoane. Când a fost încolţit, a coborât din maşina sa pentru a le cere socoteală. Indivizii l-au bătut şi înjunghiat cu cuţitul, provocându-i răni la braţe şi torace şi retezându-i o ureche, scrie rtv.net. Bărbatul a scăpat cu viaţă datorită intervenţiei prompte a localnicilor, care l-au scos din mâinile agresorilor.

Agresorii au fugit imediat ce au intervenit oamenii, iar poliţia îi caută pentru a-i audia. Oamenii legii încearcă să afle acum care a fost motivul pentru care l-au atacat pe tânăr, dar se pare că scandalul a pornit de la o femeie. Conform martorilor, cel care l-a tăiat cu cuţitul pe tânăr este chiar fratele iubitei victimei.  


Loading...