Tânăr din Iași, evacuat din casa familiei de tribunal după ce și-a bătut părinții

batrana-batuta-696x464.jpg

Bătrână bătută de propriul fiu
Din ce în ce mai mulți părinți sunt bătuți de proprii copii
Foto: monitorulbt.ro
Citeste tot despre: 

Dramă la Iași. Doi bătrâni au ajuns să ceară în instanță evacuarea din casă și un ordin de protecție împotriva lui Ionuț, băiatul lor de 30 de ani. Motivul? Acesta se îmbăta frecvent și îi bătea pe cei care i-au dat viață. Instanța a dat dreptate bătrânilor și a decis evacuarea din casă a fiului și emiterea unui ordin de protecție.

În zona în care stă familia Cismariu toată lumea știe deja coșmarul prin care trec părinții lui Ionuț, după ce, când se îmbată, unicul lor băiat îi agresează și îi dă afară din casă. De multe ori, de rușine bătrânii nici nu mai povestesc dar starea de agitație și lacrimile stau mărturie mai mult decât 1000 de cuvinte.

 

Cum au ajuns părinții să ceară ajutor în instanță împotriva propriului copil

 

Ultima oară, Ionuț Cismariu și-a agresat părinții pe 10 aprilie după ce s-a îmbătat iar, relatează ziaruldeiasi.ro. Scandalurile făcute de Ionuț au devenit o obișnuință în ultimul timp în casa familiei Cismariu dar a fost picătura care a umplut paharul. În timpul scandalului, tânărul şi-a lovit mama de mai multe ori cu pumnii în zona feţei, femeia trebuind transportată la spital. Nu a scăpat de furia băiatului nici tatăl care a fost lovit cu pumnul în zona tâmplei stângi, bătrânul fiind găsit de poliţişti în stare de șoc. A fost chemată poliția care i-a sfătuit pe părinții agresați să depună plângere la tribunal și să obțină evacuarea băiatului agresiv.

 

Care a fost decizia instanței în cazul copilului care și-a bătut părinții

 

La tribunal, sătui de viața amară pe care o duceau, părinţii lui Ionuț au expus faptele, au adus martori vecinii și au cerut ajutor. Instanța a cerut emiterea unui ordin de protecţie pentru o perioadă de şase luni, cu evacuarea din casă a fiului, obligarea acestuia să păstreze o distanţă faţă de părinţi de minimum 100 de metri şi interzicerea oricărui contact, telefonic, prin corespodenţă sau orice alt mod, cu victimele. Tânărul a primit calm decizia și pentru a nu suporta rigorile legii în urma bătăilor administrate părinților și pentru a arăta că se va schimba, s-a declarat de acord cu emiterea ordinului de protecţie împotriva sa.

 

 

Citiți și

 

 

Trei ieșeni au reclamat că au fost bătuți de neveste

 

VIDEO Violență fizică și verbală la un centru de plasament din Voluntari. Un copil e agresat pentru că ar fi sărit pe o saltea

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1