Tânăr dispărut, căutat în Salina Turda

Ultima actualizare:

    Toate cotloanele din Salina Turda sunt scotocite în căutarea dispărutului
Toate cotloanele din Salina Turda sunt scotocite în căutarea dispărutului

O posibilă sinucidere este anchetată la Salina Turda, după ce în parcarea instituției a fost găsită mașina unui tânăr dispărut. Potrivit romaniatv.net, mai multe echipaje de salvamontişti încearcă să ajungă în puţul din Salina Turda unde se presupune că tânărul s-a aruncat în gol câteva zeci de metri

Tânărul, în vârstă de 30 de ani, a dispărut de acasă în urmă cu cinci zile, însă familia acestuia nu a anunţat dispariţia, scrie Vocea Transilvaniei preluată de româniatv.net. Oamenii legii au fost anunțați, pe 3 iulie, de un angajat de la Salina Turda, că în parcare a găsit o maşină pornită, cu farurile aprinse, dar în care nu se afla nimeni.

Actele din maşina aflată în parcarea de la Salina Turda i-au dus pe poliţişti spre proprietarul acesteia, tatăl tânărului care se presupune că s-ar fi sinucis. Bărbatul a recunoscut în fața oamenilor legii că fiul său a plecat de acasă cu autoturismul dar nu știe ce s-a întâmplat apoi.

Principala variantă pe care merg anchetatorii este că tânărul s-a sinucis, aruncându-se într-un puţ din Salina Turda închis publicului, unde există un mediu toxic. De aceea, în încercarea de a recupera trupul tânărului, a fost nevoie ca la faţa locului să fie chemată o echipă specializată de salvamontişti.

Luni, pompierii şi salvamontiştii clujeni au încercat să coboare în puţul de la Salina Turda, însă nu au putut avansa mai mult de câţiva zeci de metri, astfel că s-a solicitat intervenţia unor salvamontişti din alt judeţ, care deţin echipamente spciale.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net