Tânăr de 25 de ani din Timiș, înjunghiat de un adolescent de 13 ani

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Un tânăr de 25 de ani, din localitatea Tomnatic, judeţul Timiş, a fost atacat de socrul său şi de un băiat de 17 ani, cu parii, iar un adolescent de 13 ani l-a înjunghiat de patru ori. Cei trei atacatori au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţişti.

Potrivit poliţiştilor, tânărul de 25 de ani s-a dus la cumpărături cu naşul său, sâmbătă seara. La întoarcere, pe o stradă din localitatea Tomnatic, cei doi s-au întâlnit cu socrul tânărului care era însoţit de un băiat de 13 ani şi un altul de 17 ani.

Amintindu-şi de o răfuială mai veche, socrul şi băiatul de 17 ani l-au atacat cu parii pe cel de 25 de ani. În timp ce îl loveau, cel de 13 ani a scos un cuţit şi l-a înjunghiat de patru ori. Naşul a fost cel care a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a cere ajutor, potrivit news.ro.

Bărbatul de 12 de ani a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, în Timişoara, unde a fost operat.

Poliţiştii i-au dus la audieri, pe cei trei atacatori, apoi i-au reţinut pentru 24 de ore. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net