Tânăr de 17 ani, reținut după ce a şantajat prin email conducerea unei școli din Constanţa

shutterstock_1500705545.jpg

foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Un adolescent în vârstă de 17 ani este cercetat după ce a trimis un e-mail unei instituţii de învăţământ din municipiul Constanţa, solicitând demisia conducerii, iar în caz contrar urma să folosească date şi informaţii personale pe care le-ar fi obţinut în mod ilegal.

În urmă cu aproape două săptămâni, un elev de 17 ani a trimis un e-mail către o unitate de învăţământ din municipiul Constanţa, „prin care ar fi constrâns conducerea instituţiei să îşi prezinte demisia, în mod contrar fiind folosite date şi informaţii personale pe care acesta le-ar fi obţinut în mod ilegal”, spun poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa.

Marţi, 19 mai, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bucureşti, la o adresă la care a fost identificat elevul care a trimis e-mailul.

Tânărul de 17 ani a fost reţinut, iar miercuri, 20 mai a fost prezentat în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis ca elevul să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citește și:

A început procesul lui Gheorghe Dincă. Reacția familiei Luizei când a dat ochii cu criminalul

Crimele de la Caracal. Dincă a făcut dezvăluiri șocante: "A spus ce polițiști l-au torturat şi au făcut scenariile"

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1