«Tableta de la Click!MANIA va ajunge la nepoţica mea»

Ultima actualizare:
Elena Lupu  a câştigat  300 de lei  cu Click!
Elena Lupu a câştigat 300 de lei cu Click!

Facem cunoştinţă zi de zi cu câştigătorii Click!MANIA. Lozul norocos i-a adus Anei Efrem (63 de ani) o tabletă performantă. Premiul va ajunge la nepoţica ei care împlineşte 9 ani pe 28 martie.

Ana Efrem nu ratează nici un număr din ziarul Click!, iar fidelitatea i-a fost răsplătită cu un loz câştigător. „Cumpăr Click! pentru ştiri, nu pentru concurs. E ziarul meu preferat! Am mai câştigat la Click!MAGIC o jucărie pe care am făcut-o cadou nepoatei mele”, ne-a spus bucureşteanca.

Şi de data aceasta premiul va ajunge tot la fetiţa care săptămâna viitoare va împlini 9 ani. „Nici nu se putea mai bine. Luni (28 martie) e ziua nepoatei mele, aşa că tableta va fi cadou pentru ea. O să se bucure enorm”, ne-a mai spus pensionara. Lozul Click!MANIA i-a adus Elenei Lupu (63 de ani), din Bucureşti, 300 de lei.


    Elena Lupu  a câştigat  300 de lei  cu Click!Foto: Click!
Elena Lupu a câştigat 300 de lei cu Click!Foto: Click!

„Te simţi extraordinar pe vremurile astea atunci când câştigi ceva, mai ales dacă primeşti premiul de la ziarul tău preferat, Click! Te simţi răsplătit şi încurajat să îl cumperi iar. Cei 300 de lei câştigaţi la Click!MANIA vin la fix. Gândiţi-vă că reprezintă o treime din pensia mea, aşa că pentru sunt bani frumoşi. O să-i folosesc pentru a-mi cumpăra pantofi, pentru că vremea rea s-a întors şi încălţămintea mea este veche şi nu mă protejează. Dar să văd cum mă descurc, pentru că am un nepoţel de 11 ani căruia i-am spus de premiu şi vrea şi el să-i cumpăr ceva”, ne-a declarat câştigătoarea.

Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice, ai câştigat! Sunt în joc o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net