«Tableta de la Click! i-o fac cadou fetei mele!»

Ultima actualizare:

    Remus George Minea a câştigat o tabletă performantă cu ziarul preferatFoto: Click!
Remus George Minea a câştigat o tabletă performantă cu ziarul preferatFoto: Click!

Zi cu noroc pentru Remus George Minea. Bucureşteanul de 29 de ani a câştigat cu ziarul preferat o tabletă performantă.

„E un sentiment tare plăcut! Vă mulţumesc din suflet. Este primul meu câştig, iar cea mai fericită va fi fata mea, pentru că i-o voi face ei cadou. O să se bucure enorm”, ne-a spus cititorul nostru fidel, care lucrează ca vânzător. Remus spune că citeşte Click! zilnic şi cel mai mult îi plac paginile de sport. „E un ziar complet, cu informaţii din toate domeniile. Nu are cum să nu te mulţumească!”, a conchis tânărul. 

Şi tu poţi pune mâna pe premiile puse în joc. Tot ce trebuie să faci este să cumperi ziarul Click! şi să dezlipeşti clapeta din dreapta sus. Câştigi cu trei simboluri identice. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 6.500 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor e de 344.744 de lei. Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu o maşină, telefoane, bani şi multe alte surprize. 

Sunt în joc un autoturism Dacia Logan, premii în bani (300 de lei, 1.000 de lei şi 5.000 de lei), telefoane, tablete, baterii externe, grătare Delimano, robinete electrice, cuptoare cu microunde, geluri pentru dureri musculare şi cărţi de poveşti pentru copii. În plus, sunt puse în joc 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse. 

Premiile se revendică la numerele de telefon: 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător. Păstrează ziarul cu lozul lipit pentru intrarea în posesia premiului. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net