Sute de persoane, evacuate de urgență de la Therme după ce un echipament s-a supraîncălzit

therme-bucuresti.jpg

Therme București se deschide pentru public, dar în anumite condiții de pandemie
Therme București, redeschis din 7 iunie 2021

Sute de persoane venite să se relaxeze la Therme, complexul din apropierea Bucureștiului, au fost evacuate de urgență după ce un echipament s-a supraîncălzit. În clădire mirosea puternic a ars.

Potrivit celor de la Libertatea, complexul de relaxare a fost evacuat în cinci minute şi oamenii au rămas în parcare, după ce personalul le-ar fi transmis că a izbucnit un incendiu la subsol. „Mirosea puternic a ars”, a declarat o persoană care se afla în interiorul complexului.

Ce au transmis reprezentanții Therme

Reprezentanţii Therme au transmis următorul mesaj pe pagina oricială de Facebook: „Astăzi, 13 iunie 2021, în jurul orei 17:20, un echipament auxiliar din spaţiul tehnic al Therme Bucureşti a semnalat o supraîncălzire, incidentul minor neafectând niciun client prezent în Therme la acel moment”.
 
Potrivit sursei citate, pentru siguranţa si confortul clienţilor şi angajaţilor Therme Bucureşti, conform protocolului de siguranţă, s-a decis, ca masură preventivă, întreruperea activităţii pentru restul zilei.
 
„Vizitatorii prezenţi în complex, în acel moment, au fost îndrumaţi, în mod organizat, către ieşirea din complex.”, transmit reprezentanţii complexului. 
 
Pentru disconfortul creat, toţi cei prezenţi la momentul menţionat în complexul de relaxare şi wellness vor primi vouchere de acces pentru a reveni la o data ulterioară.
 
„În acest moment defecţiunea echipamentului a fost deja remediată, urmând ca întregul complex să îşi reia activitatea normală începând din 14 iunie. 
 
După închiderea în luna martie a anului trecut, din cauza restricţiilor legate de pandemia COVID, Therme Bucureşti s-a redeschis pe 7 iunie.
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1