Sute de enoriași, în delir la Alba! Cum au reacționat față de preotul Pomohaci

Ultima actualizare:

    Sute de enoriași s-au rugat pentru a-l susține pe preotul Cristain PomohaciFoto: arhivă personală
Sute de enoriași s-au rugat pentru a-l susține pe preotul Cristain PomohaciFoto: arhivă personală

n jur de 300 de enoriași au venit din Mureș, dar și din alte județe la Arhiepiscopia din Alba pentru a-l susține pe preotul lor de suflet, Cristian Pomohaci, acuzat că ar fi oferit bani unui minor ca să se culce cu el.

Enoriașii au avut chiar și un lider care i-a îndemnat să nu strige, ci doar să se roage și să cânte, au spus „Tatăl nostru” în fața catedralei, apoi au intrat în biserică și s-au rugat, precizează Observator.tv.

Enoriașii au interpretat cânteze bisericești în fața catedralei, apoi, mai mulți enoriași au cerut să intre în audiență la arhiepiscopul de Alba. Credincioșii s-au rugat la unison pentru a-l susține pe preotul Cristian Pomohaci.

Luni, 26 iunie, Poliția Județului Mureș a fost sesizată în legătură cu fapta săvârșită de preot „în prezența sau asupra unui minor”, menționeaqză sursa citată. Plângerea a fost depusă de un jurnalist din cluj, care a cerut efectuarea unei verificări în vederea săvârșirii infracțiunii de racolare de minori în scopuri sexuale.

Cristian Pomohaci este preot paroh al Bisericii Moșuni-Veța, din județul Mureș, din toamna anului 1999. El a fost implicat într-un adevărat scandal mediatic după ce ar fi fost publicat pe Internet înregistrarea unei conversații dintre acesta și un tânăr de 17 ani, căruia i-ar fi propus favoruri sexuale în schimbul unei sume de bani.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net