Suspectul în cazul atacurilor de la Timişoara: «Le-am înjunghiat pentru că nu mai suport femeile»

Ultima actualizare:
Irina Georgescu
Irina Georgescu

Poliţiştii l-au prins pe agresorul celei de-a treia femei înjunghiate azi pe străzile oraşului. În acest moment, oamenii legii fac cercetări pentru a afla dacă bărbatul pe nume Aurel Mândrilă are legătură şi cu celelalte agresiuni petrecute în cursul zilei de azi la Timişoara.

UPDATE ora. 19.30 Agresorul şi-a recunoscut vina în toate cele trei cazuri de înjunghiere. Gheorghe Jurconi, poliţistul local care l-a prins pe Mândrilă, spune că acesta i-a declarat motivele pentru care a devenit violent. "Am suferit o decepţie în dragoste! Am fost înşelat! Le-am înjunghiat pentru că nu mai suport femeile", ar fi mărturisit Aurel Mândrilă, agresorul.

Aurel Mândrilă avea un cuţit şi mănuşi de plastic asupra sa în momentul în care a fost reţinut de o patrulă a Poliţiei Locale.

Agresorul are 33 de ani, este din Mehedinţi, şi tocmai ieşise din închisoare după ce a ispăşit o pedeapsă de 10 ani pentru o crimă violentă comisă în 2001, în Bacău. Acesta a recunoscut că a înjunghiat mai multe femei în cursul zilei de astăzi.

Individul a fost reţinut de poliţişti după ce a înjunghiat în spate o tânără de 23 de ani care îşi plimba câinele în zona Cetăţii din Timişoara, a treia femeie înjunghiată luni în oraşul de pe Bega.

Întrebat de jurnaliştii prezenţi de ce a făcut asta, făptaşul a spus "am să vă explic mai târziu".

Vezi aici o GALERIE FOTO!

Lucian Mândrilă, agresorul de la Timişoara. (Foto: Sebastian Tătaru)
Lucian Mândrilă, agresorul de la Timişoara. (Foto: Sebastian Tătaru)

FOTO: Sebastian Tătaru

Prima victimă a fost Ruxandra Adam, de 23 de ani din Timişoara. Ea a fost înjunghiată în stomac de o persoană necunoscută şi lăsată într-o baltă de sânge. În timp ce necunoscutul încerca să se facă nevăzut, martorii oculari sunau disperaţi la 112. Iniţial, poliţiştii au crezut că Ruxandra Adam practica prostituţia, dar fata le-a spus că are contract de muncă, lucrează la o firmă privată şi mergea să se întâlnească cu medicul de familie.

"Nu m-am prostituat în viaţa mea. Pur şi simplu a venit nebunul şi a băgat cuţitul în mine. Nu ştiu cu ce i-am greşit, nu i-am făcut nimic rău", le-a spus Ruxandra Adam poliţiştilor. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal din Timişoara, iar medicii au băgat-o pe tânără direct în operaţie. Ruxandra Adam

simeon stalpnicul png

A doua victimă este o angajată a Apelor Române Banat. Irina Georgescu, de 45 de ani, se pregătea să intre în casa scării când a fost înjunghiată în spate. Poliţia şi Ambulanţa au fost chemate de urgenţă în zona Circumvalaţiunii din Timişoara. Femeia a fost internată la secţia de Reanimare a Spitalului Municipal din Timişoara.

Irina Georgescu


    Irina Georgescu
Irina Georgescu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net